Question Hogyan készíthetek WEED

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Körülnéztem a fourm. És vagy retardált vagyok, vagy nincs sok minden a fűről *legalábbis a készítésről*.
Ezért is próbálok itt kérdezni. Soha nem próbáltam drogot. a legközelebbi dolog, amit csináltam, hogy dezodort lélegeztem be egy zacskóból.
Tudom, hogy füvet kell termeszteni. De fogalmam sincs, hol kezdjem el. Nem igazán érdekel a fű minősége, amíg olcsó.
Nem akarom megkockáztatni, hogy egy eladótól vásároljak, hanem inkább megtanulom, hogyan készítsem el magam. Nem tudom, hogy milyen felszerelésre van szükségem, és azt sem, hogy honnan szerezzek be bármit is.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,754
Deals
666
Biztos vagyok benne, hogy sok felhasználó lesz, aki a megfelelő irányba tereli Önt. De igazad van, a fórumunk a szintetikus gyógyszerekről szól, nem a növényi eredetű gyógyszerekről.

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
152
Deals
21
Rengeteg YouTube-csatorna és egyéb fórum foglalkozik a gyomnövények termesztésével.

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Ha megkérdezhetem, hol találom ezeket a csatornákat vagy fourms?

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
1. Derítse ki, hogy milyen gyomnövényt szeretne termeszteni.
2. Ha bent termeszted, akkor szükséged van a levegő keringetésére.
3. Szellőztetés
4. A megfelelő etetési ütemterv
5. Amikor a növények még magok, a növekedési fénynek 100w és 600w között kell lennie, és a környezetnek fülledtnek kell lennie (1-4 hetes növekedési idő)....
6. Amikor elkezdenek növekedni, a növekedési fényt 600w-ról 1100w-ra állítsd fel. És kezdj egy teljesen új etetési ütemtervet (1-8 hét ) növekedési idő.
(Egyes növényeknek csak 6 hétre van szükségük) tehát olvass el a növényről mielőtt megnövesztenéd.
7. Használj kókuszföldet a hagyományos föld helyett, így ha elrontod az etetést, mindig ki tudod javítani.
8. Válassza ki a megfelelő növekedési fényt... van különbség a led fény és a HPS fény között.
A Hps olcsóbb, de ez azt jelenti, hogy szükséged van egy egész légkörre, amely képes szabályozni a hőt. Ellenkező esetben mindent eléget.
A led fény drága, de biztonságosabb, és nincs szükség nehéz légköri rendszerre.

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
És a legfontosabb rész vigyázzon a hibákra. Ezek mindent elronthatnak. Neem-olajjal permetezze le őket a levél alól. Mert oda rakják le a tojásaikat. Csak akkor permetezd be őket, ha le akarod kapcsolni róluk a fényt.

9. Készítsünk egy világítási ütemtervet
* Vegetatív - A csemete vagy a klón a vegetatív szakaszba vezet -
Adjon napi 18-24 óra fényt

* Virágzás - A virágzás (rügyfakadás) szakasza a betakarításhoz vezet -
Naponta 12 óra fényt és 12 óra sötétséget adunk.

Amikor sötétet mondunk. Úgy értjük, hogy tényleg sötét! Még a legkisebb fény sem megy át.

Használjon megfelelő sátrat/helyet a termesztéshez.