JWH-018 szintézis

William Dampier

🐝SuperModerator🐝
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
1,369
Nincs videó, de a folyamatról részletesen tudok tanácsot adni itt, privát üzenetben vagy XMPP-ben. Elég gyakorlati tapasztalatom van ebben a szintézisben.

View previous replies…

aa1178251182

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
8
Az AlCI3 alumínium-klorid helyettesítheti a nitrometánt? Nem lehet nitrometánt vásárolni.

William Dampier

🐝SuperModerator🐝
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
1,369
Nem, az idő nem csökken. Nem használhatunk nitrometánt, terméket kapunk, de a hozam csökken, és nehezebb lesz tisztítani. Talán vásárolhat 1,1,1,1,3,3,3,3-hexafluorizopropanolt (HFIP)? Bár az ára nem teszi lehetővé, hogy a legjobb megoldás legyen.

Last edited by a moderator:

French chocolate

Don't buy from me
Reaction score
3
Van valakinek hozzáférése ehhez a noidhoz ?

Marc-BenzoScam

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
5
Ez a millió dolláros kérdés, Frenchie. Azt hiszem, alul vagyok egy noob, mert én biztosan nem vagyok kémikus, de tudok mozgatni néhány szart.

William Dampier

🐝SuperModerator🐝
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
1,369
Ahol hűtésről írnak, ott igen, a reakció exoterm. Adja hozzá a reagenseket nagyon tisztán és lassan

G.Patton

🐝SuperModerator🐝
⭐️MODERATOR⭐️
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
3
Reaction score
3,809
Deals
1
Valószínűleg igen, mert a hexán és a DCM keverhető oldószerek. Vegye figyelembe, hogy az SnCl4 térfogatát hexánban a koncentrációnak megfelelően kell számolnia, hogy azonos mennyiségű SnCl4-et adjon hozzá, mint ebben a kézikönyvben.

Reaction score
0
Üdvözlöm, a 109555-87-5-t közvetlenül a beszállítótól rendeltük, de ők 83-34-1.....3-metilindolt küldtek.
Ez a termék helyettesítheti a 109555-87-5-öt ebben a szintézisben?
Ha nem, akkor van-e más útvonal a 83-34-1 használatával, vagy ez a termék nem jó.
Segítséget kérek.

HerrHaber

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
364
Bocsánat haver a szállítók úgy tűnik, hogy gúnyolódnak veled A 3-metil indol skatol néven is ismert, és ez a szar szaga a litteral (attól tartok, nem viccelek), és sajnos nem használható a készítményhez, mert a 3 pozíciót metil foglalja el (nem mondtam, hogy lehetetlen, mivel a metil oxidációja karbonsavvá alakul, ami viszont elméletileg inkább, mint a gyakorlatban átalakulhat az acil-kloriddá, hogy további Friedel-naftalinnal való megmunkálás csak a képzeletem szüleménye, és soha nem hallottam, hogy bárki is csinált volna ilyet) A legjobb tanács, hogy vegyél indolt, mivel valószínűleg ez a legolcsóbb építőelem az egész molekulában.

abbadon

Use escrow for deals with me
👨🏻‍🔬 BB Seller
🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇩🇪
Reaction score
13
Sziasztok barátok, azt akarom kérdezni, hogy a JWH-018 szintézisben sikerrel járók:
Van valaki, aki Európában található, és képes, hogy eladja esetleg egy kis mennyiséget vagy többet a késztermékből?
pm kérem

jarmy

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
2
Kérem, segítsen az ón(IV)-kloriddal kapcsolatban, nem tudtam beszerezni, és az ón(Il)-kloridot szilárd állapotban találtam, nem folyékony állapotban, így használhatom-e a reakcióban?

HerrHaber

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
364
Az SnCl2 (ón-klorid) nem egy erős Lwis sav, amely az acilezési reakció katalizálásához szükséges; a youtube-on talál egy olyan készítményt, ahol a célvegyület ón-triblutil-hidrid, de az SnCl4-et köztes termékként Sn fémporból állítják elő egy fűtött csőben, amelyen Cl2-t vezetnek keresztül. Ez hardcore kémia, így amatőröknek nem szabadna megpróbálkozni vele, nem mintha jwh018 lenne.

jarmy

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
2
Köszönjük érdeklődését és válaszát. Van más alternatíva is, és mi az?

jarmy

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
2
Köszönjük szépen

jarmy

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
2
A második és utolsó lépésben 70 Celsius-fokon rögzítettem a hőmérsékletet, és végül a termék gyenge lett. Ennek megfelelően milyen hőmérséklet szükséges a reakcióhoz az utolsó szakaszban?

Rita

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
2
Jwh kezdőknek szól. Az idősek számára gyenge, de aktív:)

charmingcho

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
3
Első lépésben sikerült megszereznem szilárd formában. És megpróbáltam átkristályosítani etanollal, de nem sikerült jól, ezért IPA-val átkristályosítottam. És a második lépésben a reakciót megpróbáltam ipa-val átkristályosítani anélkül, hogy megfelelően megszilárdult volna, mert sietek. De nem kaptam szilárd állapotban. Kell valami szilárdat csinálnom az átkristályosításnál? És mi a legmegfelelőbb átkristályosítási oldószer a 2. lépésben?

madmoney69

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
177
FjvYr8nOhI