Metamfetamin átkristályosítása

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,859
Deals

Smz607vTYJ

Bevezetés

Ez a téma azoknak az eljárásoknak a részletes leírását tartalmazza, amelyeket a racém metamfetamin-hidroklorid kristályok kialakításához kell elvégezni. A racém metamfetamin-hidroklorid (d,l-met) nem kristályosítható át nagy szilánkokká, mint a d-metamfetamin-hidroklorid. A d,l-metamfetamin izomer szétválasztásához különböző eljárásokat kell végrehajtani.

Berendezések és üvegeszközök.

• Főzőpoharak 800 ml x2; 150 ml x2.
  • Pyrex-edény (kristályosítási tálca).
  • tölcsér.
  • Szűrőpapír.
  • Fűtőlemez.
  • Buchner-lombik és tölcsér.
  • Vákuumszivattyú.
  • Spatula.
  • Üvegrúd.
  • 100 ml-es mérőhenger.
  • Laboratóriumi mérleg (opcionális).

Reagensek.

• Metamfetamin-hidroklorid (150 g) vizes oldat.
  • Desztillált víz ~400 ml.
  • 88%-os etanol 50 mL.
  • Etil-acetát ~ 70 mL.
  • Aceton ~70 mL.

Eljárás

1. A telített metamfetamin-hidroklorid (150 g) vizes oldatát vízzel (150 ml) hígítjuk egy 800 ml-es főzőpohárban. A folyékonyabb oldatot jobb, ha papírszűrővel szűrjük.
2. Az oldatot egy papírszűrőn keresztül egy kristályosító tálcába szűrjük.
3. Az oldatot 3 napig 50-70 ℃ állandó melegítés mellett metamfetamin-hidroklorid kristályokká párologtatjuk. Ezzel a módszerrel nem lehet metamfetamin-hidroklorid szilánkokat (jeget) kapni.
4. A metamfetamin-hidroklorid kristályokat a kristályok közé helyezzük. Az így kapott metamfetamin-hidrokloridot egy 800 ml-es főzőpohárba töltjük, és 88%-os etanol 50 ml vízzel 50 ml-ben kevert keverékével addig öntjük, amíg fel nem oldódik.
5 . Az így kapott metamfetamin-hidrokloridot egy 800 ml-es főzőpohárba töltjük. Ezután az oldatot 250-300 ml vizes alkoholos oldattal (1:1; H2O:EtOH) 250-300 ml-re felhúzzuk.
6. A következő lépésben az oldatot egy vizes alkoholos oldattal (1:1; H2O:EtOH) feloldjuk. Az oldatot szobahőmérsékleten bepároljuk.
7 . A bepárlási idő ~1,5 hónapot vehet igénybe.
8. Etil-acetát és aceton (1:1) 80 ml-es keverékét adjuk a kristályokhoz, és elkeverjük.
9. A kristályokat elegyítjük. A metamfetamin-hidroklorid kristályokat porózus Schott-szűrőn keresztül szűrjük.
10. Egy adag etil-acetát és aceton keverékével mossuk.
11.
Ametamfetamin-hidrokloridot tömegállandóságig szárítjuk.

ZMI_AA0B

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Tanár úr, hogyan szintetizálható metilamin-hidrokloridból metamfetamin

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,859
Deals
Helló, a metilamin használható a fenilaceton reduktív aminációjában (P2P). Ezt a szintézist az amfetaminok részben videós bemutatóval ábrázoljuk.

ZMI_AA0B

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Értem. Köszönöm, tanár úr. Újabb leckét tanultam

ZMI_AA0B

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Tanár úr, megkérdezhetem, hogy ha a nátrium-etil-szulfátom csak 90 gramm, milyen módszerrel szintetizáljam a nitroetánt?

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,859
Deals
Helló, ez nem a legfrissebb. Kérlek, kérdezz DM-ben vagy a dedikált téma alatt.

Bilson2

Newbie
New deal
Reaction score
1
Feltehetek egy hülye kérdést, hogy, hogyan lehet telített metamfetamin-hidroklorid?

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,859
Deals
Világosan le van írva, hogyan...

Bmth

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
9
😭 Kérem, segítsen nekem, mi ez az oldószer, mert nem sikerült, és sok pénzt és anyagot költöttem A probléma az, hogy az [1] moszkvai útvonal esetében az eredmény: meth hy-t kapunk por alakban. Van egy egymást követő folyamat, amit kihagytam, miután befejeztem az [1] Moszkvai útvonalat? Még egyszer köszönöm, ha valamelyik vezető szakértő tud nekem segíteni ebben a kérdésben. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Bmth

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
9
YR7v0YStol

View previous replies…

DRED

Newbie
New deal
Language
🇷🇺
Reaction score
0
Mit jelent a telített metamfetamin-hidroklorid ?
A videón folyékony formában látható. Hogyan lehet a metamfetamin gydroklorid porból előállítani ?

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,859
Deals
Vízben feloldani, sajnálom, hogy a videóban nincs egyértelműen kimondva. Metamfetamin HCl 150 g vízben 150 ml.

Bmth

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Nos, nagyon köszönöm a segítségét

fajkar

Newbie
New deal
Language
🇸🇰
Reaction score
0
Szép napot kívánok, uram! Tényleg nincs más módja annak, hogy gyorsabban jusson nagy kristályokhoz, mint másfél hónap várakozás? Már minden módszert kipróbáltam, de nem akar működni. kérem, segítsen nekem.

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,859
Deals
Helló, milyen módszereket próbáltál már ki?

View previous replies…

fajkar

Newbie
New deal
Language
🇸🇰
Reaction score
0
További szép estét, uram! A fórum tanulmányozása után ezt az eljárást próbáltam ki utolsóként. Toulenhez 100ml 35%-os HCL-t adtam, 220g METH-t kellene kapnom, a többi pedig a HCL-ben lévő víz. A vizet elpárologtattam és 230g súlyt értem el, tehát 10ml volt víz az oldatban, majd hozzáadtam 400ml acetont 50 fokos hőmérsékleten, majd 12 órára hűtőbe tettem 8 fokos hőmérsékleten. És még mindig apró kristályokat kapok és nem nagy szilánkokat.

G.Patton

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
3
Reaction score
3,859
Deals
Ezt a témakört is el kellett olvasnia Rekristályosítás és forró szűrés
Minél lassabban hagyjuk a kristályokat növekedni, annál nagyobbak lesznek. Az anyag tisztasága is erősen befolyásolja a kristályosodási folyamatot, a kiralitásukat.
Racém metből 12h hűtőben legalább közepes kristályokat nem fogsz kapni, az biztos.

fajkar

Newbie
New deal
Language
🇸🇰
Reaction score
0
Igen, egyetértek Önnel, uram, de én is megpróbáltam 2 napig, és az eredmény nem volt jó, nagyon kétségbe vagyok esve emiatt:sleep::sleep:.Ezt a témát szeretném kipróbálni, mint egy másik-http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/en/threads/methamphetamine-crystallization-and-ice-manufacturing.465/.
Nekem már van 9L acetonom a fagyasztóban egy hete.szerinted működni fog?