Segítségre van szükségem a bmk 5449-12-7 szabad bázisú A-olajra történő átalakításához

Saul

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
130

Erre már magam is rájöttem, mert a sósavnak túlságosan alacsony a forráspontja. a hangyasavnak szintén túl alacsony a forráspontja.
ehhez az esethez minimum 140°c-ra van szükségünk, tehát akkor a foszforsav forráspontja 150°c kell.

Ezt értettem a rossz módszerek alatt, és ezek még mindig online vannak itt.

badbreak2

Newbie
New deal
Reaction score
1
Nem szükséges a forráspont 150 ha nagy termelés csak főzzük, amíg a 120 ° C és számolja 6 óra Csak ami fontos, amit használsz 1 kg 5449-12-7 1 ,5L foszforsav 85% és 0,5 L víz minden egyes kg

sponsor

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
8
GJUOtSxWnl

Tud valaki, aki tudja, kérem magyarázza meg ezt az utolsó lépést, mert nem találok választ. @HEISENBERG

edy's

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇳🇱
Reaction score
51
Olvassa el a teljes script of tolmy.its elég világos, azt hittem. szép egy u találni😉

h20

Newbie
New deal
Reaction score
7
neked sincs fogalmad, te idióta !
Különben nem kérdezted volna meg, hogy hol lehet ammónium-karbonátot vásárolni.

edy's

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇳🇱
Reaction score
51
Pékáruellátó bolt .caled pékek ammónium

Saul

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
130
@oscar412 az utolsó lépés nem működik nálam

Davidrobinson

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
18
Hogyan kaptál 75%-os hozamot om akkor

View previous replies…

Davidrobinson

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
18
Értem. Tehát nem tudja a hidrolízist működésre bírni. Csak adjunk hozzá naoh-t és vizet, melegítsük 110-re 2 órán keresztül, majd extraháljuk dcm-vel, amikor kihűlt T0R.

Botsauto-Dutchland

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
41
Valaki tud valamit a cas 5449-12-7 reakcióról a nátrium-mészkővel ? A porok összemelegítése.....

A nátronmész fő összetevői a következők

Vagy ez egy hülye gondolat ?

Botsauto-Dutchland

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
41
Nem néhány pénz problémák én mindent előkészítettem most formamid tudtam kezdeni, de először kell még 1 laboratóriumi állvány és egy ks 35 gömbcsukló egy női ns 29 nehéz megtalálni. én nyomtatott egy, de nem tudom, nem akarom, hogy a végén @ úszni az olvadó gyanta és az összes szag, így nem tettem az átalakítás. és akkor a gőz desztillálni én csak 2 1 nyak lombik így először kell rögzíteni több üveg és akkor én post eredmények !!!

Botsauto-Dutchland

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
41
talán megyek oldschool gumival és csövek nem biztos még, de a hét végén akarom, hogy teljes az első teljes 3L lombik tudtam, vagy azt hiszem, nem tudok 1 kg a lombikba a sav és a H2o

Saul

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
130
Valaki foglal itt előrehaladást ?

Saul

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
130
Hogyan lehetséges, hogy amikor a DCM-mel extrahálom a végső folyadékot, nem látok két réteget, hanem csak egyet ?

Sjeik

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Még mindig segítségre van szüksége?

A kép az, amit A olajnak nevezünk.

Attachments

• j93xo5by4h.jpeg
    j93xo5by4h.jpeg
    4.9 MB · Views: 374
View previous replies…

Sjeik

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Nem A befejező termék, amfetamin mentes alap, a kép Amit u látunk, az gőz desztilláció után forró vízzel mossuk. Szétválik és tiszta lesz.

Sjeik

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Lol, u úgy érti az elválasztó tölcsér. Nem tudom, milyen anyagból készült pontosan, kemény műanyagból, ha engem kérdezel. Sörkészítéshez használják.

w2x3f5

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
210
Nem úgy néz ki, mint az olaj vagy az emulzió, úgy néz ki, mintha valamit rosszul csináltál volna

Botsauto-Dutchland

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
41
végleges folyékony úgy érted bmk vagy egy olaj mindkettő megoldja dcm vagy ott volt vízréteg is ?

Botsauto-Dutchland

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
41
mi a végső réteg ph ? ez a keton vagy az A-olaj, ha van az a olaj a dcm-ben mossa vízzel, majd elválasztja. majd adjunk hozzá savat, amíg alacsony ph és amin megy a vízbe keverés után. mint a biztonságos réteg dcm. és bázikusan a savas vizet Naoh oldattal. látnia kell egy felső réteget hagyja egy napig, és elválasztja.

John Gotti

Newbie
New deal
Reaction score
0
Szia ive volt bmk olajok már régóta, és van egy blokkoló bennük kell aktiválni őket, vagy valami. De egyszerűbb a bmk por 5449 és az olajból A olajokat csinálni de hogyan u csinálni ezt

Sjeik

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Ha helyesen alakítja át, akkor sárga/barnás színű olajat kap, attól függően, hogy milyen reagenseket használ. Ezt nevezzük b olajnak. Ha nem sikerül ezt megtenni, akkor egy sűrű olaj lesz, ami utána tejszerűvé válik. Tehát nagyon fontos, hogy a megfelelő módon alakítsa át, különben csak az idejét és a pénzét vesztegeti.

w2x3f5

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
210
Van szabad glicidát vagy nátrium-glicidát. A nátriumsó jól oldódik vízben, és sósavban hidrolízisre használják, több kétségem van afelől, hogy az összes nátriumsó gyorsan reagál a dekarboxilációval, gyorsan vissza fog alakulni szabad glicidáttá. A szabad glicidát tökéletesen reagál tiszta foszforsavban, a reakció két fontos pontja a homogén keverék elérése, a másik árnyalat pedig a dekarboxilálási hőmérséklet.