Hogyan sikeres hajó megrendelések az Egyesült Államokba anélkül, hogy az amerikai hatóságok szemébe kerülnének, és biztonságos módon szállítson és adjon át vámot az államokban. Sok eladó van ott reklám, ők gurantee világméretű szállítás? Lehetséges ez bármilyen módon?
Hogyan gondoskodhatsz arról, hogy a hálózatod ne forduljon ellened, és hogyan irányítsd az embereket, nem feltétlenül rosszindulatú szándékkal, hanem inkább a "sakkban tartás" gondolatával összhangban, ilyesmi.
Im drogokat árulok, de néhány barátom tudja, hogy ki vagyok, és néhányan közülük nem csak tőlem vásárolnak, hanem a valódi nevemet használva kérnek engem másoknak, és a táviratom helyett az Instagramomat küldik, és így tovább. Már megálltam egy időre, és azt mondom ppl, hogy rossz személyt kaptak, amíg valahogy tisztázom ezt a nevet. Mit tennél ebben a helyzetben?
I wish I was allowed to answer this question, and I wish the rules of the site allowed talk of violence...
Be safe, and don't allow anyone to get you busted
Ha valaki újonnan szeretne belekezdeni a gyógyszerek szintézisébe, tehát rendelkezik elméleti ismeretekkel, de még nem végzett korábban gyógyszerszintézist, mi lenne a megfelelő szintézis, amivel elkezdheti, ha rendelkezik néhány alapfelszereléssel is?
You can only be sure of yourself. Distrust everyone. Make sure you save your own skin; any true friend will betray you when the time comes. Make sure you save yourself; people will only save you if you both save each other. Either they save themselves, or you both save each other. No one would choose to save only you.
Szia! Elmagyaráznád részletesen, hogyan érted el a mostani sikeredet, minden egyes lépést és apró részletet is beleértve, hogy mi is követhessük ugyanazt az utat?
Jobban kedveli ezt az "online" módszert? Vagy a csizmásabb stílust? Én a régi iskolai peepsik között nőttem fel, ezért őszintén kíváncsi vagyok, hogy Ön hogyan részesíti előnyben a termék terjesztését.
Ó, az biztos; a zsákbamacska már nem az a tiszteletreméltó szakma, ami régen volt. Csak valahogy szeretem a káosz IG? Az uralkodó célom végül is az, hogy megnézzem, lehetséges-e egyáltalán a kettő megformálása.
Hey, bro.
Since you're a successful purveyor of controlled substances, would you add my mushrooms to your inventory? I suck at dealing with muthafuckas myself, and you are so...social I guess.
Would you like to smoke some.hash?