Looking for a vendor Lengyel nitroetán/nitrometán

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
88
Így iv hallottam néhány embertől most, hogy nagyon olcsó vegyszereket szereznek be Lengyelországból.
Én hajlandó voltam fizetni az üveg vegyszerért a legutóbbi sráccal, akivel beszéltem, majd elküldte a felét, de aztán elhallgatott.....
Iv mástól is azt mondták, hogy Lengyelországból olcsó kemiket lehet kapni.
Im kifejezetten nitroetánt vagy nitrometánt keresek - csak 25l-es hordókat találok, és mint házi vegyész nem engedhetem meg magamnak, és nem is akarok ennyit!
Egy liter jó lenne, mindegyikből, ha lehetséges, és az alapanyagokból is - tiszta vagy akár azeotróp H2SO4.
Ha ezt nem szabad kérdeznem, vagy jobb helyen lehetne, kérem nyugodtan.
honnan szereznek be az emberek kis mennyiségben vegyszereket valakinek, aki személyes mennyiségű pszichedelikus anyagot készít, hogy segítse mentális egészségét. Az Egyesült Királyságban vagyok
Köszönöm!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
88
lol bosszantó, igaz? Rövid egy utazás Lengyelországba, vagy vásárol 25l Kínából vagyok elakadt...

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
126
Könnyen megtalálható lengyel niteroetán, amely olcsó, vagy olasz, amely drága, mindkettő könnyen megtalálható a Google-on.

Last edited:

SkinnyChef

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Nitrometánt könnyen szerezhetsz a organicchemistrypoland.pl oldalon - Nem kérdezősködik, de az Egyesült Királyság vámhatósága problémát jelenthet, nem tudom, mennyire lesz kreatív ezekben az esetekben.
És a nitroetán esetében... Nem ismerem a brit törvényeket, de az EU-ban ez egy normális legális reagens. Lehet kapni valamilyen olcsón a brumer.com-on, vagy kisebb mennyiségben a németországi S3 vegyiáruknál.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
88
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az Egyesült Királyságba elég könnyen el lehet juttatni a szart. Eddig így kaptam meg az összes reagensemet és oldószeremet. Ez a weboldal megváltoztatta a világomat...

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
126
Nitroethan - nitrochemis a clearnet eladó nagyszerű visszajelzéssel

Kingship

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
itt lol

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
88
Mire gondol? Van nitro az országban? Igen, van, ha vagy egy bejegyzett vállalkozásnál dolgozik VAGY van egy linkje - amiért körbekérdezek! A mindenit, az emberekkel sokkal nehezebb dolgom van, mint a vegyszerekkel. Bocsánat, ha úgy hangzik, mint egy pöcs tapogatózva, de mindenkinek el kell kezdenie valahol, mielőtt olyan önelégült válaszokat írhat, mint te!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
88
Ah igen, valóban megnéztem a nitrochemis-t - csak elvesztettem a linket! Nagyon hálás vagyok érte! Tudom, hogy a linkek között van, de biztos nem vettem észre, amikor másodszor és harmadszor is megnéztem - emlékszem, hogy láttam a P2NP-t ezen az oldalon.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
88
Dang - nitrochemis nem fog nitroetánt szállítani az országomba... milyen bosszantó. Sokszor kapok ilyet ezekkel az anyagokkal - gondolom, nem mehetnek teherszállító repülőgépen...
Gondolom, vehetnék egy kis P2NP-t, de nem ez volt a lényeg...
Úgy tűnik, hogy minden "forrás", amivel találkozom, nem szállít az Egyesült Királyságba.
A vegyszerek beszerzése egyre nehezebb, mint a tényleges kémiai rxn's im csinálok

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
88
Valójában találtam egy nagyszerű terméket, amelyet az Egyesült Királyságban értékesítenek, és még csak nem is szokatlan termék, amelyet megrendelhetek. Művészeti hallgató vagyok, és van egy akrilragasztó, amely DCM-ből és nitroetánból készül. Most jött meg, és vártam a metanolt, hogy folytathassam a DMT/DET szintéziseket, de nope....lol
hasznosnak találom, hogy egyszerre több projekt van folyamatban, amikor ezt a dolgot csinálod, csak a kémiai megszerzés szempontjából - valószínűleg nem dolgoznék egyszerre két projekten, ez őrültség, de igen, a megszerzési fázisban mindig a keresésen vagyok manapság!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
88
Bocsánat a királyiaknak, őszintén. Nem volt helyénvaló ezt mondani. Csak összezavart a válaszod, és épp benzo detoxot csinálok a mo-ban. Nagyon frappáns - tényleg elnézést kérek az ilyen arrogáns válaszért...