- Reaction score
- 8
Üdvözlöm! Felfedeztem ezt a csodálatos fórumot körülbelül 2 hónappal ezelőtt, és ez annyira tele van nagyszerű és hasznos információkkal.. sajnálom, hogy nem tanultam kémiát a középiskolában legalább....
Megnéztem az összes itt közzétett videót.
Szeretnék közepes méretben termelni.
Szeretnék 4mmc és 3cmc-t készíteni. Úgy tudom az eljárás ugyanaz az egyetlen különbség a prekurzor, amivel kezdünk?
A 4mmc esetében a 2-brom-4-metilpropiophenon, más néven 2b4mp? és a 3cmc esetében a 2b4mp?
2-Bromo-3'-klórpropiofenon, más néven 2b3c.
Vettem néhány laboratóriumi felszerelést.
Van egy fej fölötti keverő, 3000ml-es főzőpohár és egy szeparációs tölcsér, de tudok venni valami mást, ha szükséges.
A legegyszerűbb módszer az én noob szemszögemből ez:
Ez a módszer könnyen elkészíthetőnek tűnik, de ez a módszer a
4'-metilpropiophenon és ha veszek
2-bromo-4-metilpropiofenont a fórumról, akkor csak a videót kell követnem a 3:23-tól. ugye?
3:23 után jön a "A 4-metil-propiofenon brómozása benzolban 2-brom-4-metil-propiofenont ad".
Benzolt nem találok, de úgy tudom a toluol is jó.
tehát ahhoz, hogy utánozni tudjam a videót, toluolnal kell kezdenem és hozzáadni a 2-brom-4-metilpropiofenont ? majd folytatni, mint a videóban?
Továbbá... Nem találok HCI sósavat, de találtam HBr hidrobrómsavat.
Tehát használhatok toluol helyett benzolt és HBr-t HCI helyett?
.
Megnéztem az összes itt közzétett videót.
Szeretnék közepes méretben termelni.
Szeretnék 4mmc és 3cmc-t készíteni. Úgy tudom az eljárás ugyanaz az egyetlen különbség a prekurzor, amivel kezdünk?
A 4mmc esetében a 2-brom-4-metilpropiophenon, más néven 2b4mp? és a 3cmc esetében a 2b4mp?
2-Bromo-3'-klórpropiofenon, más néven 2b3c.
Vettem néhány laboratóriumi felszerelést.
Van egy fej fölötti keverő, 3000ml-es főzőpohár és egy szeparációs tölcsér, de tudok venni valami mást, ha szükséges.
A legegyszerűbb módszer az én noob szemszögemből ez:
4-MMC (mefedron) szintézis. Teljes videós bemutató.
Ez a videó a 4-MMC (mefedron) egyszerű szintézisét mutatja be kis léptékben a 4'-metilpropiofenonból. Van egy teljes szintézis videó kézikönyv, amely mindent elmagyaráz, és lehetőséget ad a 4-MMC előállítására minden kezdő szerves szintézishez. Berendezések és üvegeszközök: Kerek aljú...
bbgate.com
Ez a módszer könnyen elkészíthetőnek tűnik, de ez a módszer a
4'-metilpropiophenon és ha veszek
2-bromo-4-metilpropiofenont a fórumról, akkor csak a videót kell követnem a 3:23-tól. ugye?
3:23 után jön a "A 4-metil-propiofenon brómozása benzolban 2-brom-4-metil-propiofenont ad".
Benzolt nem találok, de úgy tudom a toluol is jó.
tehát ahhoz, hogy utánozni tudjam a videót, toluolnal kell kezdenem és hozzáadni a 2-brom-4-metilpropiofenont ? majd folytatni, mint a videóban?
Továbbá... Nem találok HCI sósavat, de találtam HBr hidrobrómsavat.
Tehát használhatok toluol helyett benzolt és HBr-t HCI helyett?
.