Rázza és süsse módszer a 4mmc számára

Netflix

Don't buy from me
Reaction score
56
A 2-Bromo-4-metilpropiofenon a következő szövegben
DCM
1. lépés

Attachments

• rNpd3n4QRC.png
    rNpd3n4QRC.png
    592.6 KB · Views: 652

Netflix

Don't buy from me
Reaction score
56
Az üveg teljes lezárásához. Amikor metilamint öntök, a gáz nem tud kiszökni, akkor ráadásul az üveget szalaggal zárom le.

Attachments

• eDiU7AoM9V.png
    eDiU7AoM9V.png
    346.4 KB · Views: 585

antrax

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
60
Vajon hatékonyabb-e lezárni a tartályt, hogy a metilamin 40%-os vizes oldatából származó gázok ne tudjanak kiszabadulni, vagy nyitva hagyni a tartályt, hogy a gázok szabadon távozhassanak?
Köszönöm!!!

Netflix

Don't buy from me
Reaction score
56
Kapsz 4mmc freebase dcm-ben a tetején van monometilamin
Kiveszed a monometilamin és vizet csepegtetsz, majd később kimosod.
4mmc freebase olaj

Attachments

• jPqtwu5mBZ.png
    jPqtwu5mBZ.png
    880.3 KB · Views: 688
  • hAud5bm3OF.png
    hAud5bm3OF.png
    516.2 KB · Views: 635

Dexterror

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Van egy kérdésem, miért veszi a felső részét az oldat melegítéséhez? az alsó rész 4mmc freebase? Akkor miért veszed a felső részt?

StarWars

Don't buy from me
Reaction score
77
Videó rázza és süsse

View previous replies…

Dexterror

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Meg tudom ezt csinálni az NMP-vel ? Ha igen, akkor az NMP arányai megegyeznek a DCM-ével?

OrgUnikum

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
313
Oroszországban nem árultak készleteket az összes szükséges vegyszerrel és ezzel a módszerrel, hogy az emberek maguk állítsák elő a 4-MMC-t, szépen megkerülve a kábítószer-törvényeket?

MediocreMan

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
19
Egyetértek a fenti hozzászólásokkal. A videót valahová fel kell tenni, ahol megnézhetjük. Aztán a következő lépés a tisztaság elemzése.

nitrostar

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
5
Gondolja, hogy ezt valaha is meg lehet majd nézni? Nagyon érdekel, fantasztikusan hangzik.

View previous replies…

MediocreMan

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
19
Az anyagot már számos országban betiltották.
Ha a Being watched, mint a videóban, hogy kitalált... abszolút! Sokan élnek a szintetikus anyagok nézése közben. Én is közéjük tartozom! 👍

nitrostar

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
5
Nem úgy értem, hogy valaki feltölti a videót, hogy láthassam, vagy küldjön nekem egy linket, ahol van, hogy megnézhessem , szerettem 4mmc 4emc és 4mec I used to mix them all together with methylone and ejtőernyő it twas a wonderful time to be alive :) Azt hiszem, tényleg látni akarom, ha Ill képes leszek újra megtapasztalni ezt az anyagot, soha nem találom sehol eladó és... Szeretnék valami kompakt és egyszerű módszert,

Mellékesen megjegyzem, hogy mi a faszért mondja mindenki, hogy a 4mmc-nek macskahúgy szaga van? Én például soha nem láttam 4mmc-t vagy bármelyik analógját, amelynek olyan szaga volt, mint valami, ami akár csak távolról is közel áll a macskahúgyhoz, inkább virágos szaga volt, mint egy furcsa módon, ahogy a kokainnak virágos típusú, erős szaga van, ? Valaki tudja erre a választ, és hé, ha megvan a videó lmk kérem és köszönöm !

MediocreMan

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
19
Egyetértek veled Az illat tekintetében. Nekem is eléggé virágos.
Volt néhány barátom, akik nagyon szerették a cuccot! Intravénás drogfogyasztók. Amikor bekötöttem őket, a mosdóba rohantak szarni! Gondolom, ez felpörgette a GI-jüket! Lol

Adj neki időt. Valaki majd elkezdi kiütni. Sajnos valószínűleg magasabb áron, mint ami a 2000-es évek elején volt.
Ez volt az egyik nagy új jövevény, amikor még kapható volt. Sosem próbáltam a Methylone-t, hallottam, hogy az is jó, de a vegyész haverom azt mondta, hogy a 4MMC a kedvence az MDMA, a GHB és a meszkalin mellett.

Last edited:

nitrostar

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
5
Bízz bennem tesó figyelj, amikor 4mmc-t veszel, megkapod a nagy rohanást, de gyorsan elhalványul, ez az, amikor a bkmdma adagolod, olyan lesz, mintha csak egy vízzel teli medencébe ugrottál volna bloooooshhhh És újra elmerülsz a még tökéletesebb eufóriában még hosszabb ideig, majd mindkettőt a következő időkben veszed őket

nitrostar

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
5
Én is élveztem a butilon keverését a keverékbe 4emc 4mec és metoxetamin és vagy 2cd attól függően, hogy hogyan akartam, hogy menjen , 4emc 4mec összekeverve az emberek hátrafelé esnek a padlóra fogak csattognak vadul omg omg omg omg metoxetamin ad egy lassú nagy szemű whoah dolgok nagyobbnak tűnnek és 2cd keverve csak sima régi szexi van :)

nitrostar

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
5
Haver ez teljesen más, ha kipróbálhatod a 4emc-t !!! Ez majdnem pontosan ugyanaz

WildDoc

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
2
Le kell hűtenem, amikor metilamin hozzáadásakor vagy csak akkor, amikor hcl-savat öntök?

dr.zee

Don't buy from me
Reaction score
8
Én így készültem szórakozásból haha sok kis lépések ezen az úton és dcm u kell hő nem rázza hah