Ez az a szintézis, amelyet követni akartam. Iv most rendelt 500g triptamint, így jó néhány lehetőségem lesz a kudarcra!!! Haha
Bár nyilvánvalóan nem akarom, hogy így legyen, többet tanulsz belőle....
Te magad is követted a Redditet?
Én is lelassítottam Hamilton szintetizátorát - vagy legalábbis az őrült háromszemű vegyészét, akivel interjút készített, miközben n,n-DMT-t készített.
Néhányan azt mondták, hogy ez nem helyes - meghallgattam azt a podcastot, amiről az illető beszélt a hozzászólásokban, de nem emlékszem, melyik az! Az a DMT-n lévő lények felfedezése, ami eléggé friss??
Biztos vagyok benne, hogy legalább 1 személy csinálta ezt itt - én valójában nem szándékozom olyan sokat gyártani belőle. Inkább más dolgokat készítenék a triptaminnal tbf, mert még mindig vannak olyan elsődleges triptaminok, amelyeket nem próbáltam - ami alapvetően ezért hoztam létre a laboratóriumomat (fiú volt/van, hogy sokkal drágább, mint a DMT kivonása!!) Én is kevesebb triptamint vásároltam volna, de őszintén szólva, amikor a szállítási költség ugyanaz, mint amit vásárolsz, akkor nevetségessé válik, így ha valaki ki akarja próbálni ezt a szintetizátort, kiáltsd fel, és lehet, hogy küldök neked egy kis triptamint. Vagy eladni 50g-ot vagy bármit.
Én vagyok egy vegyész Maga számára. NEM ELADOK DROGOT - csak azt akartam, hogy ez világos legyen....még nem ha nah nah jk. Voltam ott, csináltam, hogy megkaptam a függőségeket...