- Reaction score
- 2
Ar kas nors ką nors neseniai gavo? Sakė, kad praeis savaitė ir turėsiu atsekti. Tada jis pasakė, kad "jie nesuteikė sekimo tokiam mažam siuntiniui". O aš esu rytinėje JAV pakrantėje, btw. Tai yra iš OCT 7. Įdomu, kodėl jis dar kurį laiką atsakinėjo į el. laiškus.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Ar aaronas dabar vis dar sudaro sandorius ir atsakinėja žmonėms?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 16
Jo jau nebėra.
Pateikė užsakymą maždaug tuo pačiu metu. Jis net turėjo akmenų paprašyti manęs pranešti modams čia, kad jis nebuvo sukčius.
2 savaites nesusisiekė, o kai pranešiau jam, kad ketinu įtraukti savo pavardę į sudegusiųjų sąrašą, gavau atsakymą, kad turėčiau atvėsti. Sako, kad jis atostogavo!
Po poros dienų jis klausia: "Uh....koks vėl buvo jūsų užsakymas? Po to dar savaitė tylos.
Tada jis sako, kad jis buvo perimtas. Jokio sekimo, bet jis kažkaip žino, kad buvo sustabdytas. Siūlo išsiųsti iš naujo arba grąžinti 50 % pinigų. sakau, kad vėl išsiųstų, ir dar porą dienų tyli radijo tyla. klausiu jo apie siuntos sekimą, o jis sako, kad "esu šeštas eilėje, kad užsakymai būtų išsiųsti, tikiuosi, kad neprivertėme jūsų laukti per ilgai." Pasipūtęs, dugnu besimaitinantis išsipūtęs vagis tikriausiai nesugebėtų išvirti kiaušinio, o ką jau kalbėti apie ką nors vertingo. Taigi viskas, ką jis gali padaryti, yra sukčiauti. linkėdamas jam vagių karmos, kad jis praleistų likusį gyvenimą manydamas, kad žmonės nori jį apiplėšti.
Pateikė užsakymą maždaug tuo pačiu metu. Jis net turėjo akmenų paprašyti manęs pranešti modams čia, kad jis nebuvo sukčius.
2 savaites nesusisiekė, o kai pranešiau jam, kad ketinu įtraukti savo pavardę į sudegusiųjų sąrašą, gavau atsakymą, kad turėčiau atvėsti. Sako, kad jis atostogavo!
Po poros dienų jis klausia: "Uh....koks vėl buvo jūsų užsakymas? Po to dar savaitė tylos.
Tada jis sako, kad jis buvo perimtas. Jokio sekimo, bet jis kažkaip žino, kad buvo sustabdytas. Siūlo išsiųsti iš naujo arba grąžinti 50 % pinigų. sakau, kad vėl išsiųstų, ir dar porą dienų tyli radijo tyla. klausiu jo apie siuntos sekimą, o jis sako, kad "esu šeštas eilėje, kad užsakymai būtų išsiųsti, tikiuosi, kad neprivertėme jūsų laukti per ilgai." Pasipūtęs, dugnu besimaitinantis išsipūtęs vagis tikriausiai nesugebėtų išvirti kiaušinio, o ką jau kalbėti apie ką nors vertingo. Taigi viskas, ką jis gali padaryti, yra sukčiauti. linkėdamas jam vagių karmos, kad jis praleistų likusį gyvenimą manydamas, kad žmonės nori jį apiplėšti.
- Reaction score
- 16
Tik džiaukitės, kad jis neatsiuntė jums tiesiogine prasme DIRT, kaip tai padarė vienai iš kitų aukų šioje temoje Aaronstevensas neabejotinai nustatė kartelę visiems sukčiams sukčiams.
- Reaction score
- 2
Velnias, kodėl, po velnių, pasirinkau jį, o ne Gordoną? Galiu lažintis, kad visas vc.2 elektroninis laiškas buvo apgavystė. Aš jo nesupratau taip blogai kaip kai kurie iš jūsų. Ne tona bs ir ne didelis užsakymas. Bet kokiu atveju Gordonas yra vienintelis legalus? Aš esu JAV. Ačiū už atsakymą
- Reaction score
- 16
Kiek žinau, visi patikrinti turguje yra legalūs, tik nepamirškite to depozito.
Vienintelis, kurį žinau, kad tikrai yra legalus, yra Gordonas.
Aukščiausio lygio paslaugos ir produktai
Vienintelis, kurį žinau, kad tikrai yra legalus, yra Gordonas.
Aukščiausio lygio paslaugos ir produktai
- Reaction score
- 685
- Deals
- 65
- Reaction score
- 685
- Deals
- 65