- Solutions
- 2
- Reaction score
- 604
Man taip pat būtų įdomu išgirsti apie ataskaitą
- Reaction score
- 75
Tik laukiu, kol atvyks chloroacetilchloridas, ir turėsiu viską, ko man reikia. Parašysiu apie tai nedidelę ataskaitą, noriu tai padidinti iki x100, todėl po mažos apimties sintezės taip pat su tuo žaisiu. Turiu priėjimą prie gausybės 2-Amino-5-chloro benzofenono ir esu pasiruošęs pasidalinti , taip pat galbūt sukurti vaizdo įrašą apie šią sintezę.
Manau, kad tai yra labai svarbu, kad žmonės išmoktų, galbūt, kadangi alprozolamą taip pigu gaminti, dėl to sumažėtų fentaniliu prikimštų Xanax batonėlių. Belieka tikėtis. Svarbu pažymėti, kad pagrindinis prekursorius, 2-amino-5-chlorbenzofenonas, NĖRA į sąrašą įtrauktas prekursorius!!!
@madmoney69
@Hedgie
Manau, kad tai yra labai svarbu, kad žmonės išmoktų, galbūt, kadangi alprozolamą taip pigu gaminti, dėl to sumažėtų fentaniliu prikimštų Xanax batonėlių. Belieka tikėtis. Svarbu pažymėti, kad pagrindinis prekursorius, 2-amino-5-chlorbenzofenonas, NĖRA į sąrašą įtrauktas prekursorius!!!
@madmoney69
@Hedgie
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 20
Yra "suplanuota", o yra ir "stebėta". Ilgas, ilgas stebimų cheminių medžiagų sąrašas. Net acetonas ir 40 proc. vandenilio peroksidas yra stebimi (priklausomai nuo pirkimo apimties dalies). Stebima beveik viskas, kas yra bevandenė medžiaga. "Kodėl taip ir taip reikia atsiųsti 4 litrus bevandenio hidrazino į jų butą?" Jie nekepa sausainių, tai tikrai...