Tai tikrai puikus atsakas į visus mano kliedesius.
Tiesą sakant, aš pradėjau vartyti knygą "Organinė chemija kaip antroji kalba" - žinau, kad Hamiltonas Morisas (Hamilton Morris) ją labai rekomenduoja, ir kol kas ji atrodo labai naudinga, bet jaučiu, kad prireiks - na, viso likusio mano gyvenimo, kad išmoktum iki priimtino lygio!
O taip, be jokios abejonės, kiekvieną atskirą filtrą surinkau į atskirą buteliuką.
Iš tikrųjų šiandien netyčia ištirpdžiau kai kuriuos filtrus ir buvau labai nustebęs, kokioje žemoje temperatūroje jie pradėjo lydytis! Tai, manau, yra geras ženklas....- nors ji nebuvo stebima - bandžiau ją tik šiek tiek pašildyti, kad įsitikinčiau, jog ji sausa - neįsivaizduoju, kodėl jos tiesiog neįdėjau į eksikatorių kartu su kitomis, bet ei.
Surasiu gerą "YouTube" vaizdo įrašą apie abu šiuos dalykus, bet taip, viską rinkti atskirai reikia tik todėl, kad galėčiau kiekvieną iš jų iš naujo išleisti atskirai.
Supratau, kad iš tikrųjų šaldiklio visai NEREIKĖJO - šaldytuvo būtų daugiau nei užtekę produktui kristalizuotis, todėl manau, kad tai beta-2,5-DMONS - jie vis dar yra adatos formos kristalai, kurie atrodo labai panašūs į paskutinę partiją, tik jokiu būdu ne tokie ilgi. Jie vis dar yra skeveldros ir yra lygiai tokios pačios spalvos, todėl sakyčiau, kad tai yra didelė tikimybė - ypač po to, kai šiandien kai kuriuos ištirpdžiau!
Prisiekiu, kad pažiūrėjau ir ten buvo parašyta kažkas panašaus į aukštą 90-ųjų metų lydymosi temperatūrą, bet nuo to laiko dariau kažką kito ir galimai supainiojau nitroetano b.p. su šios medžiagos lydymosi temperatūra.
Bet kokiu atveju buvau labai nustebęs, kad jis išsilydė, nes tik šiek tiek pašildžiau keletą silikagelio rutuliukų, kad atsikratyčiau ant jų esančio tirpiklio, ir galėjau lengvai įkišti į jį rankas, kad juos paliečiau, o jis vis tiek išsilydė.
Pažiūrėsime - taip, man taip pat reikia patobulinti savo TLC žaidimą, bet pirmiausia tiesiog ketinu dirbti su dvigubo semestro knygomis, apie kurias kalbėjau anksčiau.
Turiu omenyje, kad dabar bent jau galiu skaityti prakeiktus linijinių obligacijų piešinius! Supratau angliavandenius, bet nesupratau apie vandenilius ir tiesiog bendrąsias taisykles!!
Man patinka, kad ji nagrinėja dalykus tam tikra tvarka. Galbūt tai tiesiogiai nesusiję su tuo, ką darau, bet viskas, ką iki šiol išmokau iš šios knygos, buvo pritaikyta dalykams, kuriuos darau norėdamas pasipraktikuoti, todėl manau, kad tai protingas būdas. Tikrai daug geriau nei prakeiktas chatGPT