Question Kaip gaminti ŽEMĖS ŪKĮ

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Apžvelgiau ketveriukę. Ir arba esu atsilikėlis, arba ten nėra daug apie piktžoles *apie jų gamybą*
Štai kodėl bandau klausti čia. Niekada nesu bandęs narkotikų. spinta, kurią esu daręs, yra įkvėpęs dezodoranto iš maišelio.
Žinau, kad reikia auginti žolę. Bet aš neturiu supratimo, nuo ko pradėti. man nelabai rūpi žolės kokybė. kol ji pigi.
Nenoriu rizikuoti pirkdamas iš pardavėjo, o verčiau išmokti pasigaminti pats. Nežinau, kokios įrangos man reikia ir kur jos gauti.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,754
Deals
666
Esu įsitikinęs, kad atsiras daug naudotojų, kurie nukreips jus tinkama linkme. Tačiau esate teisus, mūsų forumas yra apie sintetinius, o ne augalinės kilmės vaistus.

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
152
Deals
21
Yra daugybė "YouTube" kanalų ir kitų forumų apie piktžolių auginimą

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Jei galiu paklausti, kur galėčiau rasti šiuos kanalus arba ketureilius?

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
1. Išsiaiškinkite, kokios rūšies piktžolinį augalą norite auginti.
2. Jei auginate viduje, reikia užtikrinti oro cirkuliaciją.
3. Ventiliacija
4. Tinkamas šėrimo grafikas
5. Kai augalai dar tik sėklos, jūsų auginimo lempa turėtų būti nuo 100 W iki 600 W, o aplinka turi būti vėdinama (1 - 4 savaičių auginimo laikotarpis).
6. Kai jie pradeda augti, auginimo šviesą padidinkite nuo 600w iki 1100w. Ir pradėkite visiškai naują šėrimo grafiką (1-8 savaitės ).
(Kai kuriems augalams reikia tik 6 savaičių), todėl prieš augindami perskaitykite apie augalą.
7. Vietoj įprastos žemės naudokite kokoso žemę, kad sugadinę šėrimą visada galėtumėte tai ištaisyti.
8. Pasirinkite tinkamą augimo šviesą... yra skirtumas tarp led šviesos ir HPS šviesos.
Hps yra pigesnė, bet tai reiškia, kad jums reikia visos oro ekosistemos, kuri gali kontroliuoti šilumą. Priešingu atveju viską sudeginsite.
Led šviesa yra brangesnė, bet saugesnė ir jai nereikia sunkių oro ekosistemų.

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Ir svarbiausia dalis saugokitės klaidų. Jos gali viską sugadinti. Naudokite Neemo aliejų, kad išpurkštumėte juos iš po atostogų. Nes būtent ten jie deda kiaušinėlius. Purkškite juos tik tada, kai norėsite išjungti jiems šviesą.

9. Sudarykite šviesos grafiką
* Vegetatyvinis - daigas arba klonas pereina į vegetatyvinę stadiją.
Duokite 18-24 valandas šviesos per dieną

* Žydėjimas - Žydėjimo (pumpurų formavimosi) stadija veda į derliaus nuėmimo stadiją -
12 valandų šviesos ir 12 valandų tamsos kiekvieną dieną.

Kai sakome tamsa. Turime omenyje tikrai tamsią! Net menkiausia šviesa neprasiskverbia pro šalį.

Auginimui naudokite tinkamą palapinę ir (arba) vietą.