Kaip sėkmingai siųsti užsakymus į Jungtines Valstijas nepakliūnant į JAV valdžios institucijų akiratį ir saugūs būdai pristatyti ir praeiti muitinę Valstijose. Ten daug pardavėjų reklamuojasi, jie garantuotų pristatymą visame pasaulyje? Ar tai įmanoma?
Kaip užtikrinti, kad jūsų tinklas neatsigręžtų prieš jus, ir kaip kontroliuoti žmones, nebūtinai turint piktų kėslų, bet labiau atsižvelgiant į idėją "laikyti juos rankose" ir pan.
Aš parduodu narkotikus, bet kai kurie mano draugai žino, kas aš esu, ir kai kurie iš jų ne tik perka iš manęs, bet ir prašo manęs kitų, naudodami mano tikrąjį vardą, o vietoj mano telegramos siunčia mano instagramą ir pan. Aš sustabdžiau kurį laiką ir pasakykite ppl jie gavo ne tą asmenį, kol aš kažkaip išvalysiu šį vardą. Ką darytumėte tokioje situacijoje?
I wish I was allowed to answer this question, and I wish the rules of the site allowed talk of violence...
Be safe, and don't allow anyone to get you busted
Kai kas nors nori naujai pradėti nuo vaistų sintezės, taigi turi teorinių žinių, bet anksčiau nėra atlikęs vaistų sintezės, kokia būtų tinkama sintezė, nuo kurios jis galėtų pradėti, jei turi ir pagrindinę įrangą?
You can only be sure of yourself. Distrust everyone. Make sure you save your own skin; any true friend will betray you when the time comes. Make sure you save yourself; people will only save you if you both save each other. Either they save themselves, or you both save each other. No one would choose to save only you.
Kokius geriausius patarimus duoti pradedančiajam, kad jam pasisektų ir jis nebūtų pagautas. Ir kaip tai nuslėpėte nuo ko nors, tarkime, nuo šeimos ar vaikų
Sveiki! Ar galėtumėte išsamiai paaiškinti, kaip pasiekėte dabartinę sėkmę, įskaitant kiekvieną žingsnį ir mažą detalę, kad galėtume eiti tuo pačiu keliu?
Ar pirmenybę teikiate šiam "internetiniam" metodui? O gal labiau kabinetinį stilių? Užaugau su senosios mokyklos bičiuliais, todėl man nuoširdžiai įdomu, kaip jūs pirmenybę teikiate produkto platinimui.
O, tikrai; bag bois nėra toks garbingas darbas, koks buvo anksčiau. Man tiesiog šiek tiek patinka chaosas IG? Galiausiai mano vyraujantis tikslas - pažiūrėti, ar apskritai įmanoma šiuos du dalykus suformuoti.
Hey, bro.
Since you're a successful purveyor of controlled substances, would you add my mushrooms to your inventory? I suck at dealing with muthafuckas myself, and you are so...social I guess.
Would you like to smoke some.hash?