Tai yra tas sintetinis tekstas, kuriuo siekiau sekti. Iv ką tik užsisakė 500 g triptamino, taigi turėčiau turėti keletą gerų nesėkmės galimybių!!! Haha
Nors, aišku, nenoriu, kad taip būtų, iš to daugiau išmokstama....
Ar pats sekėte Reddit one?
Aš taip pat sulėtinau Hamiltono sintezatorių - arba bent jau pamišusį trijų akių chemiką, kurį jis apklausė gamindamas n,n-DMT.
Kai kurie žmonės teigė, kad tai nėra teisinga - aš MYLIU tą podkastą, apie kurį žmogus kalbėjo komentaruose, bet negaliu prisiminti, kuris tai yra! Ar tai tas, kuriame tyrinėjamos būtybės, susijusios su DMT, ir kuris yra gana naujas??
Aš esu tikras, kad bent 1 asmuo tai padarė čia - aš iš tikrųjų neketinu gaminti tiek daug. Aš mieliau gaminsiu kitus dalykus su triptaminu, nes vis dar yra pirminių triptaminų, kurių nesu bandęs - iš esmės dėl to ir įkūriau savo laboratoriją (berniukas, tai buvo/yra daug brangiau nei išgauti DMT!!) Taip pat būčiau pirkęs mažiau triptamino, bet, tiesą sakant, kai siuntimo kaina yra tokia pati, kaip ir to, ką perki, tai tampa juokinga, todėl jei kas nors nori išbandyti šį sintezatorių, šaukite man ir aš galiu atsiųsti jums šiek tiek triptamino. Arba parduoti 50 g ar dar ką nors.
Aš esu chemikas Pats sau. Aš neparduodu narkotikų - tiesiog norėjau, kad tai būtų aišku... dar ne ha nah jk. Buvo ten, padarė, kad gavo priklausomybių...