- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 3
Šī ir smieklīga kristalizācijas metode. Metanols un bezūdens acetons rada skaistus caurspīdīgus kristālus, un, ja šķīdināšanai tiek izmantots arī nedaudz IPA, var sagaidīt īstus apdullinājumus. Laba prakse ir mazgāšana ar aukstu bezūdens acetonu, kas arī palīdz nogulsnēt vairāk no mātesšķidruma.
Laiks līdz dūmošanai var būt 1-24 stundas, ja pievienosiet vairāk acetona, - ātrāk. Man nekad nav bijis tādas krāsas mātes liķiera, tomēr izskatās, ka tas ir rupji pagatavots un ekstrahēts!
Laiks līdz dūmošanai var būt 1-24 stundas, ja pievienosiet vairāk acetona, - ātrāk. Man nekad nav bijis tādas krāsas mātes liķiera, tomēr izskatās, ka tas ir rupji pagatavots un ekstrahēts!
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 2
Man gan nekad nav bijis mātes liķieris šādā krāsā, izskatās pēc raupja vārīšanas un ekstrakcijas!
Iespējams, jūs nekad neesat ilgstoši pakļāvusi savu materiālu karstuma iedarbībai, kā to dara autore. Lai gan tas ir svarīgs solis, lai atdalītu ketona paliekas.
Iespējams, jūs nekad neesat ilgstoši pakļāvusi savu materiālu karstuma iedarbībai, kā to dara autore. Lai gan tas ir svarīgs solis, lai atdalītu ketona paliekas.