Alumīnija galinstāna amalgama

BlueDex

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Alumīniju un galinstānu var karsēt, veidojot alumīnija galinstāna amalgāmu.

Last edited:

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Tas ir zināms. praktiskie pētījumi ir tas, kā trūkst. un, ja paskatās dažus videomateriālus, Al Ga ir ļoti reaktīvs, iespējams, tas ir tāpēc, ka operatori izvēlējās parādīt augstu amalgamācijas līmeni, bet tas noteikti nav daudzsološi. varbūt arī tāpēc, ka viņi izmantoja metālisko Ga, nevis ūdenī šķīstošus sāļus, kas varētu amalgamēties piemērotāk šāda veida reakcijai.

cyclic-ozone

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Es gandrīz neesmu pētījis alternatīvas alumīnija "aktivizēšanas" metodes, tomēr, manuprāt, jūs izmantotu gallija metālu (ciets, bet kūst 30 un kaut kur pēc Celsija), nevis galistānu, kas, manuprāt, ir alvas, indija un gallija sakausējums. Turklāt tehniski tā nebūtu amalgama, jo amalgama satur dzīvsudrabu, tas vienkārši būtu sakausējums. Cik esmu dzirdējis, alternatīvie alumīnija aktivizējošie sakausējumi labākajā gadījumā ir apšaubāmi, un mūsu slepenie ķīmiķi ir snieguši dažādus iespējamos rezultātus. ieteiktu to nemēģināt, ja vien jums nav laika un naudas, jo es pieņemu, ka jūs to izmantojat mdp2p vai p2p redamam. turklāt izlasiet daudzus patentus, kas saistīti ar dzīvsudraba aizstāšanu ar galliju aktivētā alumīnija reakcijās, jo tie nav 1;1 alumīnija amalgamas reakciju kloni. Veiksmi, un es labprāt uzzināšu par dažām lietām, ko jūs uzzināsiet.