https://shop.es-drei.de/ - neesmu no turienes pasūtījis, bet ir draugi, kas man ir snieguši ļoti labas atsauksmes par tiem, viņi pārdod arī nitroetānu.
Vai kādam ir bijuši kontakti ar Chembro, ļoti populāru Polijas pārdevēju, kura kontaktus es pazaudēju...
Tātad, ko viņi pārdod, atvainojiet, ja es nepareizi sapratu, ko es saku, ir tas, ka es gribu, lai es pats mājās gatavotu nezāles, vai jūs zināt, kā to izaudzēt? un kāds ir process?
Tas ir par manu eskrovas darījumu..igot msg no kāda, bet nevar atvērt to, jo man nav sarunas atslēga.un vēl viens jautājums..kā es varu saņemt pārdevējam savu pasta adresi? tas ir ļoti jutīgs laiks, es domāju, ka tas ir ļoti jutīgs.
Ja jūsu jautājumi ir specifiski konkrētam pasūtījumam, nevis abstrakti, tad aiciniet mani uz sarunu. Pasūtījuma tērzēšanas sadaļā ir poga "Uzaicināt administratoru".
Jā, tas ir kaitinoši ar Bitcoins maksām.
Varbūt tas ir iespējams maksāt šeit ar Monero?... Ja jums nav Monero, varat izmantot kriptovalūtu mainītāju. Maksas parasti ir 0,5%, tāpēc labi.
Jebkurā gadījumā tas ir daudz labāk fo OpSec.
@Dragonrevolt, Šobrīd mēs strādājam pie šīs problēmas risinājuma. Pagaidām es atslēgšu automātisko izņemšanu, lai komisijas maksu pielāgotu manuāli, kamēr bitcoin tīkla slodze normalizēsies līdz ierastajam lielumam.