- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,215
- Deals
- 1
Manuprāt, apzīmējums "nepērc no manis" ir lieks un nomācošs. Ikvienam, kas pērk šajā vietnē, būtu jāizlasa noteikumi, un tajos diezgan skaidri norādīts, ka pārdevēji un ražotāji ir apstiprinātie pārdevēji, tāpēc ikviens, kas neuzrāda plāksnīti, kurā norādīts kāds no tiem, nav vietnes apstiprināts pārdošanai.
Es jūtos tā, it kā man būtu uzvilkta dunča cepure un es iepriekš piesēdināts stūrī.
Es jūtos tā, it kā man būtu uzvilkta dunča cepure un es iepriekš piesēdināts stūrī.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 3,051
- Deals
- 1
Jūs nenovērtējat cilvēku lētticību un muļķību. Mēs šeit vēlamies pasargāt šādus cilvēkus no jebkāda veida krāpšanas.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 297
Ar vēstījumu problēmu nav, bet formulējums noteikti ir neveiksmīgs, saprātīgiem cilvēkiem* tas var izklausīties nedaudz necienīgi. Arī visa pieredze rāda, ka šādas lietas nevienu ar sliktiem nodomiem neattur, bet godīgos parasti nokaitina.
* saprātīgi cilvēki ir puse Āzijas un visa Polija
* saprātīgi cilvēki ir puse Āzijas un visa Polija
- Reaction score
- 32
Man patīk, ka jums ir piešķirts virsraksta statuss nepērciet no manis, tas skaidri parāda, kas ir pārdevēji un ražotāji. Jebkuri darījumi, kas veikti ar personu, kurai ir statuss nepērc no manis, nepārprotami ir uz jūsu pašu risku un uzticību.
Turklāt es skatos, cik ilgi personai ir bijis konts. Vai viņi ir rezidenti vai biedri, tad kāda ir viņu aktivitāte šeit. Šeit pieejamo profilu atvērtība, lai apskatītu šo informāciju, var palīdzēt uzticēties personai. Es uzskatu, ka mēs visi esam draudzīgi svešinieki.
Tad ir ķīmijas aspekts, cilvēki ar nelielu vai nekādu pieredzi citās vietnēs tiktu pilnībā pazemoti. Tikai par to, ka viņi uzdod jautājumus, kas pārsniedz viņu spējas, šeit ir daudz iecietīgāki un runa ir par drošību, izglītošanu un nevis cilvēka, kas uzdod jautājumus, izstumšanu.
Turklāt es skatos, cik ilgi personai ir bijis konts. Vai viņi ir rezidenti vai biedri, tad kāda ir viņu aktivitāte šeit. Šeit pieejamo profilu atvērtība, lai apskatītu šo informāciju, var palīdzēt uzticēties personai. Es uzskatu, ka mēs visi esam draudzīgi svešinieki.
Tad ir ķīmijas aspekts, cilvēki ar nelielu vai nekādu pieredzi citās vietnēs tiktu pilnībā pazemoti. Tikai par to, ka viņi uzdod jautājumus, kas pārsniedz viņu spējas, šeit ir daudz iecietīgāki un runa ir par drošību, izglītošanu un nevis cilvēka, kas uzdod jautājumus, izstumšanu.