Question Dekstromamfetamīns

oon1

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Kā iegūt amfetamīnu no deksteoampetamīna tabletēm un to koncentrēt?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
66
Sveiki, tas ir atkarīgs no tablešu veida dažādām tabletēm ir dažādas saistvielas un neaktīvās sastāvdaļas, mūsdienās izmanto daudz saistvielu, kuras ir apzināti grūti atdalīt. Dekstromamfetamīnu parasti var ekstrahēt, sasmalcinot tabletes un izšķīdinot tās polārā šķīdinātājā, piemēram, acetonā, DCM, DMFO u. c., tad veidojas divi slāņi, un dekstromamfetamīns atrodas ūdens slānī, kas ir jāatdala, izmantojot atdalīšanas piltuvi vai tītara baksteri, 2-3 reizes izmazgājot organisko slāni, tad novietojot to uz liela iztvaikošanas trauka, šķīdinātājam vajadzētu iztvaikot, un nogulsnes veidojas trauka apakšā.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Izšķīdiniet tabletes DI vai destilētā ūdenī. 10 ml uz katriem 100 mg. Pāris reizes tās samaisiet, pārliecinoties, ka tās visas ir sasmalcinātas pēc iespējas sīkāk. Izfiltrējiet cietās daļiņas (vispirms samitriniet filtru). Jūsu Amph ir ūdenī. Veiciet skābes bāzes ekstrakciju, lai to ekstrahētu. Izmantojiet ļoti minimālu šķīdinātāju daudzumu, ja vien jums nav liels tablešu daudzums. Šeit ir norādījumi par amfetamīna attīrīšanu, izmantojot ABE. Ievērojami ievērojiet to. Jūs nekad nesaņemsiet tīru produktu, tikai mazgājot tabletes ar šķīdinātājiem.

oon1

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
PALDIES JUMS!! Daudzi cilvēki man ir teikuši, lai es to vienkārši izmazgātu ar šķīdinātājiem un iztvaicētu, un es to izdarīju, bet, kā jūs teicāt, nesaņēmu tīru produktu, ko es vēlos. Man ir 10 kg 10 mg apelsīnu tablešu maisiņš. vai es varu to palielināt, neietekmējot tīrību? Vai jebkurš šķīdinātājs derēs? Kādi ieteikumi? Vēlreiz paldies par jūsu laiku, ko veltījāt atbildei.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Dažas lietas, kas jāpatur prātā:
Lai iegūtu maksimāli 1 g amfetamīna, ir nepieciešamas 100 10 mg tabletes.
Ņemot to vērā, kad esat izfiltrējis tablešu masu no ūdens, nav slikta ideja ļaut lielai daļai ūdens iztvaikot, pirms sākat ABE. De jonizēts ūdens dara vislabāko darbu. Pārliecinieties, ka jūsu ekstrakcijas šķīdinātājs ir bezūdens. Jums būs jāstrādā ar maziem tilpumiem, jo iznākums ir neliels. Tāpēc ir nepieciešami mazi stikla trauki.
sālīšanas laikā pārliecinieties, ka skābe ir ļoti tuvu tīrai. Atšķaidiet to 1/10 acetona (bezūdens) vai IPA. Es esmu guvis labākus rezultātus, ja kopā ar skābi sajauc IPA un acetonu, jo tas ilgāk noturas, pirms parādās dzeltena nokrāsa. Lēnām piliniet pilienu pa pilienam ar skābes šķīdumu, nemitīgi maisot un pārbaudot PH. Strādājot ar maziem tilpumiem, vislabāk apstāties ap 6-7, jo var ātri pārskābt. Ja jums nav ērti sālīt šādā veidā, varat veikt L/L ekstrakciju no šķīdinātāja, izmantojot dejonizētu ūdeni vai destilētu ūdeni. Ja jums ir vajadzīgas instrukcijas par to, dodiet man zināt. Ja neveicat vakuuma filtrēšanu, tad pārliecinieties, ka šķidrums, ko gatavojaties izlaist caur filtru, pirms izliešanas caur filtru ir samitrināts ar tādu pašu šķidrumu (bet ne no reakcijas šķidruma), citādi jūs varat zaudēt iegūto daudzumu. Es ceru, ka jums viss izdosies.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Jā, jūs varat palielināt... kad jūs samazināsiet ūdens daudzumu līdz 7 ml uz 100 mg. Es izmantoju DCM vai ēteri, lai ekstrahētu frībāzi. Ja izmantojat DCM, atcerieties savākt zemāko līmeni.