Dažas lietas, kas jāpatur prātā:
Lai iegūtu maksimāli 1 g amfetamīna, ir nepieciešamas 100 10 mg tabletes.
Ņemot to vērā, kad esat izfiltrējis tablešu masu no ūdens, nav slikta ideja ļaut lielai daļai ūdens iztvaikot, pirms sākat ABE. De jonizēts ūdens dara vislabāko darbu. Pārliecinieties, ka jūsu ekstrakcijas šķīdinātājs ir bezūdens. Jums būs jāstrādā ar maziem tilpumiem, jo iznākums ir neliels. Tāpēc ir nepieciešami mazi stikla trauki.
sālīšanas laikā pārliecinieties, ka skābe ir ļoti tuvu tīrai. Atšķaidiet to 1/10 acetona (bezūdens) vai IPA. Es esmu guvis labākus rezultātus, ja kopā ar skābi sajauc IPA un acetonu, jo tas ilgāk noturas, pirms parādās dzeltena nokrāsa. Lēnām piliniet pilienu pa pilienam ar skābes šķīdumu, nemitīgi maisot un pārbaudot PH. Strādājot ar maziem tilpumiem, vislabāk apstāties ap 6-7, jo var ātri pārskābt. Ja jums nav ērti sālīt šādā veidā, varat veikt L/L ekstrakciju no šķīdinātāja, izmantojot dejonizētu ūdeni vai destilētu ūdeni. Ja jums ir vajadzīgas instrukcijas par to, dodiet man zināt. Ja neveicat vakuuma filtrēšanu, tad pārliecinieties, ka šķidrums, ko gatavojaties izlaist caur filtru, pirms izliešanas caur filtru ir samitrināts ar tādu pašu šķidrumu (bet ne no reakcijas šķidruma), citādi jūs varat zaudēt iegūto daudzumu. Es ceru, ka jums viss izdosies.