Labi, tas man ir noderīgi. Nitrometāns man ir grūti iegūstams, tāpēc nevaru teikt, ka es to izniekotu, izmantojot to metilamīna ražošanai, tomēr
esmu redzējis sintēzi no ugunsdzēsējiem, kas man šķiet diezgan pievilcīga, runājot par ārpusbiržas pieejamību.
Godīgi sakot, pēc tam, kad es to izpētīju, es, iespējams, varētu vienkārši izgatavot cikloheksilamīnu un pat dabūt Zn - un es patiesībā tikko pasūtīju arī NiCl(II),
par to.....
Iespējams, ka šādā veidā varētu iegūt labākus iznākumus - diezgan daudz no primārā amīna/katilista sintēzes, ja es izmantotu cikloheksilamīnu.
Citi ir ieteikuši kā katilistu izmantot arī amonija acetātu...
Es nezinu, kurā virzienā es griezīšos, tas ir atkarīgs no tā, cik daudz nitrometāna man galu galā būs. Tomēr tagad man faktiski ir nedaudz nitrometāna, tāpēc es lēnām, bet pārliecinoši tuvojos tam - gatavoju savu nākamo RXN prekursoru iegūšanas ziņā.
ATM Es strādāju pie triptamīna reduktīvās aminācijas līdz triptofānam, bet man trūkst naudas, un man vajadzīgs sausais ledus.
Es esmu gatavs atzīt, ka es atliku darbu pie n,n-DMT sintēzes, lai es varētu atļauties bitus nākamajam.
Šodien nedēļu, es saņemu ledus... sausais ledus, kas nav nekāda veida ātruma lol, lai gan es pieņemu, ka galu galā es arī izgatavot atbilstošo TMA