• Vitajte v slovenskej časti fóra. Pamätajte, že publikácia kontaktov (Jabber, Telegram, Signal a ďalšie) spôsobí trvalý zákaz! Ak sa rozhodnete kupovať alebo predávať bez použitia väzby a strate peniaze, nebudeme vám môcť pomôcť.

Methamphetamine Efedrīns un pseidoefedrīns

Methamphetamine

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Čehu veids nav slikts, bet man traucē tie blakusprodukti , nereaģējušie suņi un zemais iznākums. Bet tas viss ir atkarīgs no suņu tīrības. Bet bērzs ir cita kafija.

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Cus Es mēģināju jautāt vairākas reizes, bet tā arī nesaņēmu precīzu atbildi.....Vai jūs zināt, kā atdalīt ibuprofēnu no Modafēna un iegūt PSE????
Visas iespējas, par kurām cilvēki rakstīja, galu galā ir izgāzušās, tāpēc, ja jums ir kaut kas pārbaudīts.
. PALDIES

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Balts kristālisks pulveris vai bezkrāsaini kristāli. Tas praktiski nešķīst ūdenī, viegli šķīst acetonā, ēterī, metanolā un dihlormetānā. Šķīst atšķaidītos sārmu hidroksīdu un karbonātu šķīdumos.

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Jums ir daudz variāciju, lai nošķirtu, vai brīvā bāze vai sāls pseido

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
PSE
Balts kristālisks pulveris vai bezkrāsaini kristāli. Viegli šķīst ūdenī un 96% spirtā un nedaudz šķīst dihlormetānā.

Kušanas temperatūra ir aptuveni 184 °C.

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Bet es neaizraujos ar šo modafēnu sūdiem. Tā kā tie ir pilni ar gaaku un jauniem pildvielām, ko tu savelk kopā no suņa, ja to pienācīgi neizvelk. Un pēc tam acis par raudāšanu pēc reakcijas. Tā ka veiksmes un neaizmirstiet uzrakstīt pēc veiksmīgas izvilkšanas ..... Paldies

Urky

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Tādā gadījumā, ko man darīt.....pasūtīt efedrīnu, ko es īsti negribu.....tātad tikai ekstrakciju no augiem vai Polijas?

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Pasūtiet efedrīnu varētu dalīties ar informāciju, no kurienes ? Izklausās izcili
Nosūtīt privātu ziņu

donart1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
:D lai parādītos pārdevējs, tāpēc šeit jārodas pavāram, kamēr neviens cz/sk nepavārs, tāpēc šeit nebūs kvalitatīva pārdevēja

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Labu pavāru būtu maz, drīzāk ir vajadzīgs labs vadītājs, kas ņem to visu savās rokās un pārvalda, saliek kopā visas virtenes. Viņš izdomās piedāvājumu, atradīs investoru un nodrošinās, lai viss noritētu raiti. Tādam jābūt akciju sabiedrībai. Nav priekšnieka, ir tikai daļa no uzņēmuma. Tas ir nepieciešams, lai vadītu uzņēmumu. Tā ir progresīva ideja. Ģildes ar aizdomām izturas pret jaunām lietām, bet es domāju, ka tas, kurš pirmais paķersies pie tās, vinnē džekpotu.

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Labu pavāru būtu maz, drīzāk ir vajadzīgs labs vadītājs, kas ņem to visu savās rokās un pārvalda, saliek kopā visas virtenes. Viņš izdomās piedāvājumu, atradīs investoru un nodrošinās, lai viss noritētu raiti. Tādam jābūt akciju sabiedrībai. Nav priekšnieka, ir tikai daļa no uzņēmuma. Tas ir nepieciešams, lai vadītu uzņēmumu. Tā ir progresīva ideja. Ģildes ar aizdomām izturas pret jaunām lietām, bet es domāju, ka tas, kurš pirmais paķersies pie tās, vinnē džekpotu.

kalel.kalel

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Sveiki, vai U var man palīdzēt ar Birch?

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Nav jānorāda, kas jums ir nepieciešams, lai palīdzētu

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Beidzot pirmais interesents, kas vēlas nodarboties ar īstu kulināriju, tu esi ieguvis bumbiņas, cilvēk, un tu mani iepriecināji tajā pašā laikā. Mūsu sk/cz skatuve BB fore ir pilna ar stulbiem bērniem ......

View previous replies…

kalel.kalel

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
kopumā... ko un kā... es pārzinu klasisko cs veidu... mani interesē, ko un kā

Burke

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Tas ir interesanti, kāds puisis šeit reģistrējas pirms divām dienām, un jūs uzreiz domājat, ka viņš ir dievs, jo viņu interesē bērzs. :D Kad es tev uzrakstīju ziņu, tu tikai pateici, ka mans konts ir jauns un tu domā, ka es esmu policists Piedodiet, bet tāds cilvēks kā jūs vispār nepazītu policistu.

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Domāju, ka man var būt savs viedoklis un brīva griba, kam palīdzēt. Jūs pats redzat, kāpēc es jums teicu, lai jūs atjūkat. Es neredzēju jēgu tajā, ko jūs lūdzāt. Un es viņu neuzskatu par dievu, bet viņam ir gana drosmes riskēt ar to, ko es uzskatu par suņa reakcijas augstumu. Tā ka ir bumbiņas arī un nekritizē tevi par manu viedokli. Es domāju, ka esmu tev pietiekami palīdzējis, lai tu vismaz uzrakstītu paldies, tu, traks.

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Vai kāds jūtas tā, it kā es viņu sūtītu uz pakaļu un negribētu palīdzēt? Ja tā tad saiti lūdzu. puisis man raksta, ka viņš grib sintezēt ātruma mysli bet uz metamfetamīnu viņam nav pieredzes sintēzē vai lietošanā un uzreiz grib sintezēt ciešāko sintēzi nekā ko vēl viņam rakstīt.

Attachments

• LrYB04eVEM.jpg
    LrYB04eVEM.jpg
    701.8 KB · Views: 207

kalel.kalel

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
:mad::mad:cop .... Par jums varu domāt to pašu... turklāt man ir prātā, ka es to atklāju tikai nesen... kur es biju tagad daudzus gadus internets nav:ROFLMAO: