- Reaction score
- 3
im begginer at this, can i prepare my own psychedelic, like psilocybe, LSD, mdma? thing like this
↑View previous replies…
HIGGS BOSSON
Expert
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 719
Vienkāršākie sintezējamie psihedēliķi ir meskalīns un TMA.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
Interesanti, nekad neiedziļinājos meskalīna sintēzē, bet diezgan dīvaini, ka, ņemot vērā to, ka tas ir visvienkāršāk izgatavojamais psihedēlikss, to daudz neredz ielas dīleros.
Es atklāju, meskalīns ir viena no visgrūtāk iegūstamajām molekulām Atklāti sakot, es nevarēju to atrast pirms 10 gadiem, tāpēc sāku audzēt un vākt aktīvos kaktusus toreiz. Man ir diezgan slims kaktusu dārzs, un man ir nebeidzams savu iecienītāko zāļu krājums.
Es pieņemu, ka, tā kā tas ir vienkāršākais psihedēliķis, tad prokuri ir diezgan grūti iegādāties, padarot to par retāk sastopamu vielu?
Es atklāju, meskalīns ir viena no visgrūtāk iegūstamajām molekulām Atklāti sakot, es nevarēju to atrast pirms 10 gadiem, tāpēc sāku audzēt un vākt aktīvos kaktusus toreiz. Man ir diezgan slims kaktusu dārzs, un man ir nebeidzams savu iecienītāko zāļu krājums.
Es pieņemu, ka, tā kā tas ir vienkāršākais psihedēliķis, tad prokuri ir diezgan grūti iegādāties, padarot to par retāk sastopamu vielu?