- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 17
Sveiki visi, kopš esmu forumā un sāku aplūkot visus zāļu sintēzes un to, kādas lietas, piemēram, ķimikālijas un reaģenti, tiem ir nepieciešamas, man ir ieradies ieradums aplūkot visu tīrīšanas vai atkailināšanas līdzekļu iepakojumus utt. Nesen lielveikalā sastapos ar diezgan interesantu produktu, kas kalpo kā antifrīzs. Uz iepakojuma bija rakstīts, ka tas ir 100 % tīrs polimetilamīns, ja tas, kas tur rakstīts, ir taisnība, un lielākoties tā arī ir, vai ir iespējams mainīt polimerizācijas procesu, vai ne? Es neesmu daudz mācījies par polimēriem, un es pat neesmu pārliecināts, vai metilamīna polimerizācija ir iespējama, kā arī atgriezenisks process uz jebkā, kas ir polimelizēts.
Atvainojiet, ja nosaukumi ir nepareizi vai ir kādas pareizrakstības kļūdas! Bet ķīmiskie nosaukumi šeit ir ar dažādiem nosaukumiem, un es neesmu pārliecināts par tulkojumu bcs alfabētu utt.
Atvainojiet, ja nosaukumi ir nepareizi vai ir kādas pareizrakstības kļūdas! Bet ķīmiskie nosaukumi šeit ir ar dažādiem nosaukumiem, un es neesmu pārliecināts par tulkojumu bcs alfabētu utt.