Lūk, par ūdeni. Kokaīns tajā disociējas. Tā kā šeit ir bērni, kas neko nezina, tas nozīmē, ka tas sadalās kokaīnā 1+ un cl-. Kokaīns 1+ ir gandrīz bāzes kokaīns, bet tas tā nav. Tas ir bāzes kokaīns ar papildu ūdeņradi. Ūdeņraža gāze 1 protons un viens elektrons. Paskaties, ka tam ir lādiņš. Tas ir tas, ko nozīmē +, un 1 nozīmē, ka tam ir papildu elektrons. Lūk, tava pirmā ķīmijas nodarbība. Elektroni riņķo ap kodoliem tāpat kā mon riņķo ap zemi. Tāpat kā mēness gravitācija velk uz okeāniem un rada paisumus un bēgumus. Viena elektrona inerce velk uz atoma kodolu, padarot to nestabilu. Bet hei. Ja būtu 2 mēness vai 2 elektroni, tie vilktu pretējos virzienos, un tad plūdi/zeme/atomi būtu līdzsvarā. Or.... stabils. Tāpēc nestabili atomi noteikti vēlētos paņemt elektronu un kļūt stabili. Tāda ir ķīmija. Tātad. Sajauc šo sūdus acetonā. Tas nešķīst (ļoti maz, 1 g/100 ml), un to iztvaicē. Kas notika? Ne sūdi, pulveris izžuva. Sajauc ūdenī. Kas notika? Kokaīns izšķīda, un, ūdenim iztvaikojot, izgaisa. Anijoni sagrāba katjonu elektronus. Ķīmijā to sauc par jonu saiti. Turpini žāvēt savu pulveri, es, es atkal savienosim savu kokaīnu. Tu, kurva, neliksi gramu galonā, tu liksi gramu mililitrā, jo tāda ir kokaīna HCL šķīdība ūdenī. BET tu neizmanto tik daudz ūdens, jo tev nav tīra kokaīna. Domājat, ka tas ir 70 %, varbūt pamēģiniet 0,7 ml/g.
Tava kārta. Man nav žēl