Question Ātruma ražošana

Simultanos55

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Sveiki, esmu šeit jauns un man būtu daži jautājumi par ātruma ražošanu, un es ceru, ka kāds varētu atbildēt uz jautājumiem, jo es ar to vēl neesmu īsti pazīstams.
1. Kādai jābūt etiķa un sērskābes tīrības pakāpei?
2. Kādu vāku var izmantot, lai iegūtu ražošanai nepieciešamos materiālus?
3. Kā es varu iegūt nepieciešamos materiālus neuzkrītoši?
4. Kā pēc tam, kad ir sajaukts ar alumīniju, izņemt sudraba II nitrātu?
Būtu pateicīgs, ja kāds ar šādām zināšanām varētu atbildēt uz šiem jautājumiem. Iepriekš paldies.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Sveiks draugs, vispirms sveicinu jūs šajā kopienā un lieliskajā ģimenē, ja lasīsiet, jūs ātri atradīsiet visas radušās šaubas, pat ar nelielu meklēšanu izvēlnē jums ir daudz rokasgrāmatu par ātruma ražošanu, jums ir pat super detalizēti video par procesu no sākuma līdz beigām... vienkārši izstaigājiet mūsu forumu, un jūs ātri atradīsiet, ko meklējat. Es drīz atbildēšu uz jūsu jautājumiem.
Etiķskābe darbojas labi ar 60% minimālo koncentrāciju, un dzīvsudraba klorīds darbojas Tas tika amalgamēts ar alumīnija foliju, tāpēc jūsu jautājumam nav jēgas vai tas ir nepareizi apšaubīts, ļaujiet man paskaidrot: dzīvsudrabs pielipina alumīnija foliju, lai kopā tiem būtu spēks reducēt nitro savienojumu uz amfetamīna bāzi. Kas attiecas uz sērskābi, tai, tāpat kā visiem reaģentiem, jābūt 98-99% tehniskās laboratorijas kvalitātes, lai gan tad tā pirms lietošanas ir jāizšķīdina, lai produkts nesadegtu, un labi jāparaksta sāls. Es ceru, ka man izdevās jums palīdzēt un mazliet noskaidrot jūsu šaubas. bet mēs visi esam sākuši, neko nezinot, šajā pasaulē ir svarīga literatūra un izpratne, tāpēc es iesaku jums daudz lasīt un saprast, kas ir nepieciešams, pirms kaut ko darīt. Uz veselību un laipni lūdzam.

Simultanos55

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Paldies par apsveikumu un atbildi. Tas man palīdzēja daudz labāk saprast! Otrs jautājums ir, ko vākam var izmantot, lai iegūtu instrumentu un izejvielu, ja es to pirktu normāli un internetā?