Šī ir sintēze, pēc kuras es esmu meklējis. Iv nupat pasūtīju 500 g triptamīna, tāpēc man vajadzētu būt pāris labām neveiksmes iespējām!!! Haha
Lai gan, es, protams, nevēlos, lai tā būtu, jūs no tā iemācāties vairāk....
Vai tu pats esi sekojis Reddit?
Es arī palēnināju Hamiltona sintezatoru - vai vismaz trako trīs acu ķīmiķi, ko viņš intervēja, kamēr viņš izgatavoja n,n-DMT.
Daži cilvēki ir teikuši, ka tas nav pareizi - es ESMU klausījies to podkāstu, par kuru cilvēks runāja komentāros, bet es nevaru atcerēties, kurš tas ir! Vai tas ir tas, kurā pētītas būtnes par DMT, kas ir pavisam nesen???
Es esmu APLIECINĀTS, ka vismaz 1 cilvēks to ir darījis šeit - es patiesībā neplānoju to tik daudz ražot. Es drīzāk gribētu ražot citas lietas ar triptamīnu tbf, jo joprojām ir primārie triptamīni, ko es neesmu mēģinājis - kas būtībā ir iemesls, kāpēc es izveidoju savu laboratoriju (puisis bija / ir, ka WAY dārgāk nekā iegūt DMT!!) Es arī būtu nopircis mazāk triptamīna, bet, godīgi sakot, kad piegādes izmaksas ir tādas pašas kā tas, ko jūsu pērk, tas kļūst rediculous tāpēc, ja kāds vēlas izmēģināt šo synth kliegt mani un es varu arī nosūtīt jums kādu no triptamīna. Vai pārdot 50g vai ko citu.
Es esmu ķīmiķis Pats sev. I DO NOT SELL DRUGS - Es tikai gribēju, lai būtu skaidrs, ka... vēl nav ha nah nah jk. Been there, done that got the addictions...