- Reaction score
- 685
- Deals
- 65
@aaronstevens Jak słyszałem, główny użytkownik konta aaronstevens został aresztowany, dlaczego nie ma jeszcze żadnego ogłoszenia na ten temat? Myślę, że Twoja społeczność powinna wiedzieć, a może chcesz ujawnić prawdę, aby wszyscy przestali zgadywać.
Ostrzegłeś swoją listę e-mailową, że twój stary e-mail jest zagrożony, ale na BB nie mówiłeś nic o tym fakcie. Czy zauważyłeś, że doxxed wszystkich swoich klientów do siebie, wysyłając e-mail do wszystkich odbiorców jednocześnie? Przynajmniej ich adresy pocztowe. Wygląda naprawdę źle na to, jak traktujecie wrażliwe dane swoich klientów.
Nie sądzę, aby niepewność przyczyniała się do takich sytuacji. Wyjdź i wyjaśnij, co się dzieje.
BB powinno wprowadzić zakazy handlu w takich sytuacjach, dopóki aaron nie wyjaśni sprawy!!!! Chociaż transakcje były poza depozytem, główny właściciel tego konta, który rzekomo został aresztowany, jest sytuacją, z którą nie należy się bawić
Ostrzegłeś swoją listę e-mailową, że twój stary e-mail jest zagrożony, ale na BB nie mówiłeś nic o tym fakcie. Czy zauważyłeś, że doxxed wszystkich swoich klientów do siebie, wysyłając e-mail do wszystkich odbiorców jednocześnie? Przynajmniej ich adresy pocztowe. Wygląda naprawdę źle na to, jak traktujecie wrażliwe dane swoich klientów.
Nie sądzę, aby niepewność przyczyniała się do takich sytuacji. Wyjdź i wyjaśnij, co się dzieje.
BB powinno wprowadzić zakazy handlu w takich sytuacjach, dopóki aaron nie wyjaśni sprawy!!!! Chociaż transakcje były poza depozytem, główny właściciel tego konta, który rzekomo został aresztowany, jest sytuacją, z którą nie należy się bawić
- Reaction score
- 30
Świetnie, został aresztowany. Miejmy nadzieję, że nie będzie w stanie ujawnić wszystkiego, WTF. Zniknął na 4 tygodnie 25 gównianych tabletek kwasu później, nie mogę tego ogarnąć! Nadal potrzebuję sprzedawcy cid, który mnie nie oskubie! TYLKO DM
- Reaction score
- 685
- Deals
- 65
Aaron nie jest w więzieniu Ale szczerze mówiąc, nie chcę już zajmować się jego sytuacją, to wstyd.