Masz pytania?

TheWaterman

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Sir
Dlaczego jestem w stanie przesłać zdjęcie tutaj, ale kiedy próbuję przesłać jedno na listach rynkowych, aby dodać przedmiot, bez względu na rozmiar pi jest odrzucany jako zbyt duży. Proszę o pomoc.

bbpablo

Newbie
New deal
Reaction score
0
Zasadniczo mam więcej niż jedno pytanie, ale będę je zadawał w miarę upływu czasu.
Po raz pierwszy zobaczyłem to forum reklamowane na DREAD, a teraz dread już nie istnieje, domyślam się, że planujesz zastąpić dread i / lub stworzyć coś bardziej optymistycznego niż DREAD,

moje pytanie brzmi: jak planujesz utrzymać to forum przy życiu i bezpiecznie dla wszystkich użytkowników, z całym jego zaangażowaniem w model biznesowy związany z DNM, ale działający w czystej sieci?

UWe9o12jkied91d

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
512
Deals
Witryna clearnet jest przekierowywana przez TOR.
A dread nadal działa 24/7 za pośrednictwem i2p, tak samo jak wszystkie duże rynki

general

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
2
Reaction score
17
czy ktoś wie, czy filmy z syntezą pvp z youtube zostaną kiedyś przeniesione na forum? dzięki.

xoxo2.0

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
169
Wszystkie i jeszcze więcej filmów dostępnych na youtube są już obecne na tym forum po lewej stronie przejdź do sekcji filmy (media) i na stronie 2 otrzymasz syntezę a-PVP.

general

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
2
Reaction score
17
Tak, zdawałem sobie z tego sprawę, dziękuję. filmy "pvp", które zostały niedawno dodane do utube, są tym, czego chciałem. nie mam możliwości pobierania i nagrywania filmów z utube. dlatego zapytałem, czy zostaną one przeniesione tutaj w pewnym momencie. mogę pobrać z tej platformy. dziękuję!

xoxo2.0

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
169
Prosimy o wyraźne sprawdzenie, czy pod każdym filmem znajduje się przycisk pobierania [Uwaga: rozmiar filmów jest ogromny (~ 475 M), a prędkość jest niska].

flux

Newbie
New deal
Reaction score
1
Miło mi! Czy moja wiadomość o przygotowywaniu azotanu rtęci z termometrów należy do kategorii "trucizny"? Mój acc został za to zbanowany

bblanco

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
47
Witam Pana,

Po prostu zastanawiam się, klikając przez rynek ... Zastanawiam się i mam nadzieję, że źle to zinterpretowałem, ale jak widzę, w tej chwili dokonano mniej niż 5 transakcji za pośrednictwem rynku? ........
Czy ludzie sprzedają coś za pośrednictwem rynku?

Dzięki!

BB

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
New deal
Solutions
2
Reaction score
1,957
Deals
Obecnie w fazie aktywnej znajduje się 10 transakcji. Później dodamy do publicznych statystyk forum informacje o aktywnych i zakończonych transakcjach

plancklong

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
15
Cześć, jestem w USA. W połowie stycznia zamówiłem prekursory z Europy. Sprzedawca reklamuje się tutaj na listach. Po wysyłce otrzymałem numer przesyłki i mogłem ją śledzić w kraju pochodzenia. 31 stycznia okazało się, że przesyłka nadal znajduje się w kraju pochodzenia i nie wygląda na to, aby od tego czasu została przeniesiona. Nowa wiadomość na stronie śledzenia (USPS) około 7 lutego mówi:

Otrzymaliśmy powiadomienie, że poczta pochodzenia przygotowuje się do wysłania tej przesyłki.
i
Przed wysyłką
Poczta pochodzenia przygotowuje wysyłkę

Informacja ta pojawia się od 3 tygodni. Czy ktoś jeszcze miał takie doświadczenie? Czy to normalne? Jak długo zazwyczaj trwa wysyłka z Europy do USA?

Dziękuję za odpowiedzi!

plancklong

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
15
Do:
Przez bmkadbbsupplier
01 Mar
Dodaj zakładkę
plancklong, Zwykle dotarcie DHL zajmuje tydzień

To byłoby dobre. Gdzie się znajdujesz?

Do:
Przez bmkadbbsupplier
01 Mar
Dodaj zakładkę
plancklong Jaki prekursor kupiłeś? Zapewniamy również pewne warunki wstępne, noides bmk pmk itp.

2-bromo-4'-metylopropiofenon, P2NP, benzaldehyd i metyloamina 40% wodna.
Czy macie je w ofercie?

Przepraszam, musiałem skopiować i wkleić, interfejs nie pozwala mi odpowiadać bezpośrednio na twoje odpowiedzi

bblanco

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
47
Witam pana...

czasami nie mogę znaleźć tematów lub ogromnych metod opublikowanych, gdy na przykład podają: 5MEO, DMT, BDO GBL, BDO do GBL itp.

7gSGBVbFcH
dzięki.

xoxo2.0

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
169
istnieje ograniczenie, że tag powinien składać się z minimum 4 liter.

Musisz wrócić do forum i spróbować ponownie. powinno być dobrze, jest pewien przedział czasowy, kiedy piszesz odpowiedź lub tworzysz wątek, połączenie się resetuje, musisz skopiować wiadomość i odświeżyć, a następnie wkleić i opublikować ponownie. Pytałem o to, ale myślę, że xenforo naprawi to w jakiejś następnej aktualizacji w ich repozytorium php.

xoxo2.0

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
169
Po prostu dodaj to, co chcesz od słów kluczowych, takich jak synteza 5meo, efekty 5meo, sprzedawca 5meo lub coś w tym stylu.

bblanco

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Reaction score
47
Zawsze myślę, że zmniejszy to moje wyniki ze względu na to, że są zbyt specyficzne i / lub błędne itp. bez stresu poradzę sobie, zakładam, dzięki!