Masz pytania?

loadingST

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇧🇬
Reaction score
129
https://organicchemistrypoland.pl/ - bardzo profesjonalni sprzedawcy, mają prawie wszystko, czego można potrzebować, nie proszą o deklaracje itp.

https://shop.es-drei.de/ - nie zamawiałem stamtąd, ale mam znajomych, którzy wystawili mi bardzo dobre opinie na ich temat, sprzedają również nitroetan.

Czy ktoś miał kontakt z Chembro, bardzo popularnym polskim sprzedawcą, z którym straciłem kontakt ...

EdwardMatthew

Don't buy from me
Reaction score
4
Więc co oni sprzedają, przepraszam, jeśli źle zrozumiałem, chodzi mi o to, że chcę mieć własne domowe zioło, czy możesz wiedzieć, jak je wyhodować? i jaki jest proces?

loadingST

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇧🇬
Reaction score
129
Nie uprawiam chwastów, a te źródła są przeznaczone głównie dla tajnych chemików, a nie dla hodowców chwastów.

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
👨🏻‍🔬 BB Seller
🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
182
Deals
32
Czy jesteś zadowolony ze swoich postępów? Czy był taki moment, w którym pomyślałeś, że to dla mnie za dużo stresu i pracy, zamierzam zrezygnować?

spacetruckin

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
11
Chodzi o moją transakcję escrow... dostałem wiadomość od kogoś, ale nie mogę jej otworzyć, ponieważ nie mam klucza do konwersacji... i kolejne pytanie... jak mogę uzyskać od sprzedawcy mój adres pocztowy? to jest bardzo wrażliwe na czas, jak sądzę

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
2
Reaction score
2,007
Deals
666
Jeśli Twoje pytania dotyczą konkretnego zlecenia, a nie abstrakcji, zaproś mnie na czat. W czacie na zamówieniu znajduje się przycisk "Zaproś administratora".

L3thmode

Don't buy from me
Reaction score
0
Jak natknąłem się na to urocze forum? Szukałem syntezy kannabinoidów. Nie jestem pewien, dlaczego nie znalazłem tego forum wcześniej!

zaners

🥷 RESIDENT 🥷
Reaction score
7
Czy ktoś zna metodę shake and bake?

HIGGS BOSSON

Expert
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
1
Reaction score
986
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/shake-and-bake-meth-method.9369/#post-47281

Przygotowujemy film na ten temat, którego premiera spodziewana jest w styczniu.

Akira

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Jeśli dokonam zakupu, ale sprzedawca nie przyjmie moich pieniędzy, czy mogę odzyskać bitcoiny?

Dragonrevolt

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇺🇸
Reaction score
17
czy można dodać stablecoin lub eth do płatności bitcoin mają wysoką opłatę w tym okresie, płacę 50 usd za przelew 20 usd

Cranston

🥷 RESIDENT 🥷
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Tak, to irytujące z opłatami za Bitcoiny.
Może można płacić tutaj za pomocą Monero? Jeśli nie masz Monero, możesz skorzystać z kantoru kryptowalut. Opłaty wynoszą zazwyczaj 0,5%, więc w porządku.
W każdym razie jest znacznie lepiej niż w OpSec.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
🥷 RESIDENT 🥷
Solutions
2
Reaction score
2,007
Deals
666
@Dragonrevolt, Obecnie pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Na razie wyłączę automatyczne wypłaty, aby ręcznie dostosować prowizję, dopóki obciążenie sieci Bitcoin nie znormalizuje się do normalnego rozmiaru.