- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 386
Czy aluminium nie sprawiłoby, że byłoby to bardziej podejrzane? Wtedy to trochę oczywiste, że coś ukrywasz. Ale nie wiem, nigdy wcześniej nie wysyłałem narkotyków.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 28
Wiele osób twierdzi, że aluminium pomaga blokować promieniowanie rentgenowskie, ale moim zdaniem to mit.
Ołów pomaga blokować promieniowanie rentgenowskie ze względu na swoją gęstość 11400 kg/m³, ale aluminium ma tylko 2700 kg/m³, więc myślę, że jest bezużyteczne.
nadaje się tylko do owijania narkotyków
Ołów pomaga blokować promieniowanie rentgenowskie ze względu na swoją gęstość 11400 kg/m³, ale aluminium ma tylko 2700 kg/m³, więc myślę, że jest bezużyteczne.
nadaje się tylko do owijania narkotyków
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 46
- Deals
- 12
bzdura! folia aluminiowa nie blokuje promieniowania rentgenowskiego.
Twój narkotyk to kupa cząsteczek organicznych. Organiczne wyglądają inaczej niż metal na zdjęciu rentgenowskim i można je odróżnić.
jeśli chcesz zablokować promieniowanie rentgenowskie, musisz zanurzyć swój narkotyk w podobnym organicznym środowisku, aby wyglądał jak coś nieszkodliwego. ale w tym momencie przestaję, ponieważ nie chcę ujawniać moich własnych metod ukrywania.
Twój narkotyk to kupa cząsteczek organicznych. Organiczne wyglądają inaczej niż metal na zdjęciu rentgenowskim i można je odróżnić.
jeśli chcesz zablokować promieniowanie rentgenowskie, musisz zanurzyć swój narkotyk w podobnym organicznym środowisku, aby wyglądał jak coś nieszkodliwego. ale w tym momencie przestaję, ponieważ nie chcę ujawniać moich własnych metod ukrywania.