Stary dobry znaczek słonia. Dr były piękne słonie i delfiny peruwiańskie jakiś czas temu. Dla kontrastu ten obrazek krzyczy NEP. Nie sądzę nawet, że jest to praca systemowa, ale cegła, która musiała zostać zmieszana. Tak właśnie wygląda połysk. Prawdopodobnie zmieszana z proca lub tetra. Poza tym widać, że krawędzie są nadal na nim. Średnia bibuła filtracyjna została właśnie zdjęta.
O tak, może to nadal może być praca systemowa, ale myślę, że ktokolwiek włożył cegłę do suszarki na zbyt długi czas bez ochrony oddzielonej od bibuły filtracyjnej
If you leave out to dry the brick tends to turn yellow. Its good to cover it. We use plastic over here but i wanto to try vacuum oven pressed between aluminum foil and see if the shine on top is better
Czy kiedykolwiek samodzielnie krystalizowałeś dobrą bazę? Więc najpierw "usmaż" swoją bazę w heksanie itp., a następnie rozpuść ją w rozpuszczalnikach itp. itd. itd.
Dostajesz połysk, teksturę, wszystko, ale połysk to powiedzmy 1 całość, a nie kula perłowa disco. Dorzucają coś ekstra dla tego perłowego efektu, czego dokładnie nie wiem.
Swoją drogą, czy ta cegła w kształcie słonia to praca podstawowa? Bo mogę sobie wyobrazić, że ta cegła z koroną też była bazą, ale po prostu ładnie wygląda. Co poszło nie tak z tym słoniem?
Jako papieru używam różnych rodzajów papieru krepowego, który pokrywam folią o różnych grubościach. To naprawdę zależy od tego, czego chce klient i jaki to rodzaj handlu...
Między innymi włoski, ale też inne, nie mogę znaleźć takiego obrazka, poszukam jeszcze jutro. Nie chodzi mi też o górną część bloku, przy stemplu, ale bardziej o to, czy jest pęknięta, wtedy połysk jest po prostu nieodpowiedni
Hmm, może to zależy od twojego procesu. Chociaż tak naprawdę nie wiem, jaką różnicę masz na myśli. Czy prasujesz koks zaraz po przefiltrowaniu go szmatką z rozpuszczalnika? Czy najpierw mikrofalujesz, a potem prasujesz? Jest tak wiele czynników, które mogą odgrywać rolę w odniesieniu do połysku, ale myślę, że ty też o tym wiesz
Dostałem go lokalnie i umyłem w destylowanym acetonie. Ma ładny, gładki połysk. Nie są to iskrzące drobinki, ale jakby bielone aluminium. Prawdopodobnie ma w sobie jeszcze trochę kwasu borowego, ale przede wszystkim połysk jest odpowiedni dla rzeczy wysokiej jakości. W czystej postaci kokaina jest kryształem, można zauważyć, że część z nich jest transluzywna. Jest sucha
Are these results from base that has been turned to hcl or are they from hcl powder. Because if you got this look from cocaine hcl powder WOW! I would require your teachings!