Wszystko, czego potrzebujesz, aby zacząć gotować

uominicarti

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Jestem w tym początkujący, czy mogę przygotować własny psychodelik, taki jak psilocybe, LSD, mdma? coś takiego

View previous replies…

HIGGS BOSSON

🐝SuperModerator
Expert
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Solutions
1
Reaction score
984
Najprostszymi psychodelikami do syntezy są meskalina i TMA.

View previous replies…
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Interesujące, nigdy nie przyglądałem się syntezie meskaliny, ale trochę dziwne, że jest to najprostszy psychodelik do zrobienia, że nie widać go zbyt wiele u ulicznych dealerów.

Odkryłem, że meskalina jest jedną z najtrudniejszych cząsteczek do zdobycia. Szczerze mówiąc, nie mogłem jej znaleźć 10 lat temu, więc zacząłem uprawiać i zbierać aktywne kaktusy. Mam całkiem chory ogród kaktusów i nieskończone zapasy mojego ulubionego leku.

Zakładam, że skoro jest to najprostszy psychodelik, to jego pozyskanie jest dość trudne, co czyni go rzadszą substancją?

oon1

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Bez urazy, ale czy ktokolwiek poza mną pomyślał, że przeczytanie kilku książek z zakresu chemii organicznej byłoby naprawdę korzystne dla nas, noobów? Jeśli jesteś nowy jak ja, czytaj, czytaj, czytaj, a potem czytaj jeszcze więcej! Zacząłem od chemii dla manekinów, a następnie przeniosłem się do podręczników, a następnie opublikowałem materiały. Poważnie bądź mądry!!! Kształć się najpierw, a potem zadawaj pytania.

Berlin777

🔬 Manufacturer
💊 Bazaar Seller
🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇬🇧
Reaction score
182
Deals
32
Zakładam, że każdy kucharz czyta książki i ogląda filmy o chemii

SoldadoDeDrogas

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
472
Wyobrażam sobie, że jest wielu pseudo-reduktorów HI, którzy nie rozumieli, co do cholery robią, gdy dowiedzieli się od znajomego: jak "podgrzać to z tamtym" lub "wrzucić to wszystko do butelki z sodą na 30 minut", a następnie jak wytworzyć gazowy HCl. Być może dopiero po zdobyciu doświadczenia i zapoznaniu się z formalną terminologią i wiedzą zrozumieli, co się dzieje, gdy dodają te rzeczy do siebie. Taka forma inżynierii odwrotnej.

Sam zacząłem uczyć się z podręczników dawno temu. Nie byłem w stanie ćwiczyć żadnych eksperymentów ani oglądać żadnych filmów. Wszystko to można zrobić na papierze w teorii, ale to nie to samo, dopóki się tego nie zastosuje. Teraz, gdy jestem w stanie ćwiczyć techniki i eksperymentować z namacalnymi przedmiotami i substancjami przede mną, nauka w połączeniu ze studiowaniem to pestka. Zbudowanie tego fundamentu dawno temu znacznie ułatwia rozpoznanie i zapamiętanie - "Och, pamiętam, że o tym czytałem". Albo być w stanie wyobrazić sobie wykonanie syntezatora, którego nigdy nie próbowałem, i być w stanie powiedzieć "OK, to jest to, o czym mówili" itp.

Nie mogę tego wystarczająco podkreślić, każdy, kto chce zostać kucharzem, powinien czytać, uczyć się, ćwiczyć i zaczynać od małych rzeczy i BEZPIECZNIE! Możesz być w stanie zobaczyć przepis na metamfetaminę i wykonać go bez żadnej wiedzy ani doświadczenia, ale to prawdopodobnie tak daleko, jak to możliwe, i prawdopodobnie w końcu źle się to dla ciebie skończy. Zdaj sobie sprawę, że podejmujesz ryzyko za każdym razem, gdy łączysz wszystkie te rzeczy, jeśli nie rozumiesz, z czym dokładnie masz do czynienia i co próbujesz zrobić. Jeśli nie znasz się na chemii, skąd możesz wiedzieć, czy dany przepis służy do produkcji narkotyków, trucizny czy materiałów wybuchowych? Kształć się!

testint

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
83
Push the cook button the push the ANYKEy and BOBS YER UNCLE

Waspamine

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Jestem naprawdę zainteresowany stymulantami, kupiłem szkło i sprzęt i próbowałem zrobić amfetaminę, ale czytając syntezę o P2NP, zobaczyłem, że P2NP jest super drogie, więc postanowiłem zrobić własne, ale potrzebuję nitroetanu, no cóż, zgadnij co? Musiałem zrobić własny, ale znowu, ALE jeden z odczynników do jego wytworzenia był zbyt drogi, zdałem sobie sprawę, że będzie to kosztować o wiele za dużo, więc każda alternatywa lub inne łatwe / bardzo łatwe stymulanty do zrobienia lub nawet jakakolwiek pomoc będzie świetna dzięki

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
New deal
Solutions
2
Reaction score
1,957
Deals
666
Lepiej od razu kupić P2NP. Nie da się tego zrobić taniej niż kupując bezpośrednio z Chin.

View previous replies…

Waspamine

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Zapytałem kilku sprzedawców na stronach, sprzedają go za 260-300 $, więc idk

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
New deal
Solutions
2
Reaction score
1,957
Deals
666
Najtańsza cena na forum pochodzi od @Mona857, 100$ za kg. Ale wszystko zależy od tego, ile weźmiesz, jeśli weźmiesz od 100 kg, cena będzie niska u wszystkich sprzedawców.
Sprawdź

Waspamine

🥷 RESIDENT 🥷
New deal
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Rozumiem, dzięki za poświęcenie czasu na odpowiedź, zdecydowanie pomocne!