Przyjaciele... MOJA PACZKA DOTARŁA!!! Piękne, wspaniałe 4MMC z Niemiec. Chcę podziękować moim zagranicznym przyjaciołom za patronat przy wysyłce. Mój tyłek trochę się zacisnął, gdy zobaczyłem, że został zatrzymany przez celników na minutę, ale nie było powodu do zmartwień. Opakowanie było BARDZO profesjonalne, żaden pies tego nie wywąchał, a to jest CUCHNĄCE, więc jestem pod wrażeniem.
Kiedyś byłem taki jak ty, patrząc z zazdrością, jak inni otrzymują swój produkt, ale NIE WIĘCEJ! I zapewniam cię, jeśli poprosisz o "darmowy lek" tutaj, nie będziesz rozczarowany! Dostaniesz go, cierpliwość jest trudna, ale warto!
To naprawdę potrzebuje banana do skali lol Naprawię to następnym razem, ale jest to około 2,5 grama i to jest po tym, jak zmiażdżyłem dwa dość duże kamienie!
Wziąłem sobie dobrego nosa i poszedłem na wspaniały spacer na łonie natury, czułem się jakbym unosił się przez całą drogę
Siedzę tutaj z naprawdę dobrym szumem i mam tylko nadzieję, że kiedy zacznę gotować, mój produkt będzie nawet w połowie tak dobry! Również świetna sytuacja losowa, ponieważ 4MMC jest tym, od czego zacznę!
Jeszcze raz dziękuję całemu zespołowi za to
@Glitchy, to naprawdę następna generacja rynku substancji i od teraz zawsze będę mówić, że BB jest jedyną stroną, która naprawdę ma znaczenie w Dark Web. To bardzo frustrujące, że wszyscy musimy czuć się jak przestępcy, kiedy te substancje pomagają tak wielu ludziom na tak wiele sposobów.
Dzięki tej stronie wkrótce sam będę szerzył "miłość". Ta strona jest naprawdę niesamowitym narzędziem do nauki i zasobem.
Dziękuję Bogom/Boginiom, że znalazłem BB!!!
(to tylko niesamowity bonus, że Breaking Bad jest moim ulubionym serialem wszechczasów).
P.S. i pamiętajcie dzieci: zawsze używajcie programu takiego jak ImageOptim do usuwania metadanych ze zdjęć przed ich przesłaniem! (to zdjęcie miało dokładną długość i szerokość geograficzną! Zgaduję, że proszę powiedz mi, czy nadal jesteś w stanie zobaczyć te informacje, dzięki
)