Help me to determine which one is mdphp freebase and which one is hcl
NotAsImmortalAsBelieved Don't buy from me Member Joined Dec 3, 2023 Messages 7 Reaction score 2 Points 3 Dec 6, 2023 #1
WillD Expert Joined Jul 19, 2021 Messages 774 Reaction score 1,054 Points 93 06 Dec #2 Jeśli oba produkty rozpuszczają się w wodzie, to są to sole (najprawdopodobniej tak jest).
NotAsImmortalAsBelieved Don't buy from me Member Joined Dec 3, 2023 Messages 7 Reaction score 2 Points 3 06 Dec #3 @William Dampier Żaden z nich nie rozpuszcza się w wodzie btcboss2022 Don't buy from me Resident Joined Mar 15, 2022 Messages 650 Solutions 1 Reaction score 661 Points 93 Deals 8 By btcboss2022 06 Dec #5 Jeśli nie rozpuszcza się w wodzie, to na pewno nie ma tam HCL.
btcboss2022 Don't buy from me Resident Joined Mar 15, 2022 Messages 650 Solutions 1 Reaction score 661 Points 93 Deals 8 By btcboss2022 06 Dec #5 Jeśli nie rozpuszcza się w wodzie, to na pewno nie ma tam HCL.
NotAsImmortalAsBelieved Don't buy from me Member Joined Dec 3, 2023 Messages 7 Reaction score 2 Points 3 06 Dec #4 Oba zostały zakupione od tego samego dostawcy. Każda próbka ma znacząco inny efekt, palenie ROA, nie vaping. Co sprawia, że różnica jest tak znacząca?
Oba zostały zakupione od tego samego dostawcy. Każda próbka ma znacząco inny efekt, palenie ROA, nie vaping. Co sprawia, że różnica jest tak znacząca?
Mr Good Cat Don't buy from me Resident Joined Jan 6, 2023 Messages 280 Reaction score 112 Points 43 08 Dec #6 Bro... Nie mogę powiedzieć, co to za substancja, ale mam mokre oczy i drga mi powieka. Zgadnij, dlaczego? Upubliczniłeś zdjęcie ze swoimi odciskami palców. Myślisz, że to mądre? NotAsImmortalAsBelieved Don't buy from me Member Joined Dec 3, 2023 Messages 7 Reaction score 2 Points 3 By NotAsImmortalAsBelieved 08 Dec #7 Jestem tylko użytkownikiem. plus mdphp jest legalny w NL) ps. A nawet gdyby nie było to legalne, skąd byś wiedział, że to moje ręce, Mr Good Cat Don't buy from me Resident Joined Jan 6, 2023 Messages 280 Reaction score 112 Points 43 By Mr Good Cat 08 Dec #8 To tylko drobna sugestia dotycząca bezpieczeństwa na przyszłość. Pokój. A tak przy okazji, sprawdź ten zestaw odczynników: może pomóc ci określić, co dokładnie znajduje się w twoim produkcie Pełny zestaw testowy odczynników Testuj z najlepszymi ★ Testy czystości ★ Dla ponad 800 substancji ★ Dyskretne opakowanie ★ Codzienna wysyłka ★ Dostępna bezpłatna wysyłka protestkit.eu
Bro... Nie mogę powiedzieć, co to za substancja, ale mam mokre oczy i drga mi powieka. Zgadnij, dlaczego? Upubliczniłeś zdjęcie ze swoimi odciskami palców. Myślisz, że to mądre?
NotAsImmortalAsBelieved Don't buy from me Member Joined Dec 3, 2023 Messages 7 Reaction score 2 Points 3 By NotAsImmortalAsBelieved 08 Dec #7 Jestem tylko użytkownikiem. plus mdphp jest legalny w NL) ps. A nawet gdyby nie było to legalne, skąd byś wiedział, że to moje ręce, Mr Good Cat Don't buy from me Resident Joined Jan 6, 2023 Messages 280 Reaction score 112 Points 43 By Mr Good Cat 08 Dec #8 To tylko drobna sugestia dotycząca bezpieczeństwa na przyszłość. Pokój. A tak przy okazji, sprawdź ten zestaw odczynników: może pomóc ci określić, co dokładnie znajduje się w twoim produkcie Pełny zestaw testowy odczynników Testuj z najlepszymi ★ Testy czystości ★ Dla ponad 800 substancji ★ Dyskretne opakowanie ★ Codzienna wysyłka ★ Dostępna bezpłatna wysyłka protestkit.eu
Jestem tylko użytkownikiem. plus mdphp jest legalny w NL) ps. A nawet gdyby nie było to legalne, skąd byś wiedział, że to moje ręce,
Mr Good Cat Don't buy from me Resident Joined Jan 6, 2023 Messages 280 Reaction score 112 Points 43 By Mr Good Cat 08 Dec #8 To tylko drobna sugestia dotycząca bezpieczeństwa na przyszłość. Pokój. A tak przy okazji, sprawdź ten zestaw odczynników: może pomóc ci określić, co dokładnie znajduje się w twoim produkcie Pełny zestaw testowy odczynników Testuj z najlepszymi ★ Testy czystości ★ Dla ponad 800 substancji ★ Dyskretne opakowanie ★ Codzienna wysyłka ★ Dostępna bezpłatna wysyłka protestkit.eu
To tylko drobna sugestia dotycząca bezpieczeństwa na przyszłość. Pokój. A tak przy okazji, sprawdź ten zestaw odczynników: może pomóc ci określić, co dokładnie znajduje się w twoim produkcie Pełny zestaw testowy odczynników Testuj z najlepszymi ★ Testy czystości ★ Dla ponad 800 substancji ★ Dyskretne opakowanie ★ Codzienna wysyłka ★ Dostępna bezpłatna wysyłka protestkit.eu