Question How do i make WEED

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Rozejrzałem się po forum. I albo jestem opóźniony, albo nie ma zbyt wiele o chwastach *przynajmniej o ich wytwarzaniu* .
Dlatego próbuję zapytać tutaj. Nigdy nie próbowałem narkotyków. Najbliższa rzecz, jaką zrobiłem, to wdychanie dezodorantu z torby.
Wiem, że trzeba uprawiać zioło. Ale nie mam pojęcia, od czego zacząć. Nie obchodzi mnie jakość zioła, o ile jest tanie.
Nie chcę ryzykować zakupu od sprzedawcy, ale zamiast tego nauczyć się, jak to zrobić samodzielnie. Nie znam potrzebnego sprzętu ani nie wiem, gdzie go zdobyć.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,754
Deals
666
Jestem pewien, że znajdzie się wielu użytkowników, którzy wskażą ci właściwy kierunek. Ale masz rację, nasze forum dotyczy leków syntetycznych, a nie roślinnych.

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
152
Deals
21
Istnieje wiele kanałów YouTube i innych forów na temat uprawy chwastów

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Jeśli mogę zapytać, gdzie mogę znaleźć te kanały lub fourms?

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
1. Dowiedz się, jaki rodzaj chwastu chcesz wyhodować.
2. W przypadku uprawy wewnątrz, należy zapewnić cyrkulację powietrza.
3. Wentylacja
4. Właściwy harmonogram karmienia
5. Kiedy rośliny są jeszcze nasionami, oświetlenie powinno wynosić od 100W do 600W, a środowisko musi być duszne (1 - 4 tygodnie wzrostu)....
6. Kiedy rośliny zaczną rosnąć, należy zwiększyć moc światła z 600W do 1100W. I rozpocznij zupełnie nowy harmonogram karmienia (od 1 do 8 tygodni) czasu wzrostu.
(Niektóre rośliny potrzebują tylko 6 tygodni), więc przeczytaj o roślinie przed jej uprawą.
7. Używaj ziemi kokosowej zamiast zwykłej ziemi, więc jeśli zepsujesz karmienie, zawsze możesz to naprawić.
8. Wybierz odpowiednie światło do wzrostu... istnieje różnica między światłem ledowym a światłem HPS.
Hps jest tańszy, ale oznacza to, że potrzebujesz całego systemu powietrznego, który może kontrolować ciepło. W przeciwnym razie wszystko się spali.
Światło LED jest drogie, ale bezpieczniejsze i nie wymaga ciężkich systemów wentylacyjnych.

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
I najważniejsza część - uważaj na błędy. Mogą one wszystko zepsuć. Używaj olejku Neem do spryskiwania ich spod liści. Ponieważ tam właśnie składają jaja. Spryskaj je tylko wtedy, gdy chcesz wyłączyć na nich światło.

9. Stwórz harmonogram oświetlenia
* Wegetatywny - Sadzonka lub klon prowadzi do etapu wegetatywnego.
Zapewnij 18-24 godzin światła dziennie

* Kwitnienie - Etap kwitnienia (pączkowania) prowadzi do zbiorów.
Zapewnij 12 godzin światła i 12 godzin ciemności każdego dnia.

Kiedy mówimy ciemno. Mamy na myśli naprawdę ciemno! Nawet najmniejsze światło nie powinno przez nią przenikać.

Użyj odpowiedniego namiotu/miejsca do uprawy.