Jak skutecznie wysyłać zamówienia do Stanów Zjednoczonych bez narażania się władzom amerykańskim oraz jak bezpiecznie dostarczać i omijać odprawę celną w Stanach Zjednoczonych. Jest tam wielu sprzedawców reklamujących się, że gwarantują dostawę na cały świat? Czy jest to w jakikolwiek sposób możliwe?
Jak upewnić się, że twoja sieć nie zwróci się przeciwko tobie i jak kontrolować ludzi, niekoniecznie ze złymi intencjami, ale bardziej zgodnie z ideą "trzymania ich w ryzach", tego rodzaju rzeczy
Sprzedaję narkotyki, ale niektórzy z moich znajomych wiedzą, kim jestem, a niektórzy z nich nie tylko kupują ode mnie, ale proszą o mnie innych, używając mojego prawdziwego imienia i nazwiska, a zamiast mojego telegramu wysyłają mój Instagram i tak dalej. Zatrzymałem się na chwilę i mówię ludziom, że mają niewłaściwą osobę, dopóki jakoś nie wyczyszczę tego imienia. Co byś zrobił w takiej sytuacji?
I wish I was allowed to answer this question, and I wish the rules of the site allowed talk of violence...
Be safe, and don't allow anyone to get you busted
Jeśli ktoś chce rozpocząć syntezę leków, więc ma wiedzę teoretyczną, ale wcześniej nie przeprowadzał syntezy leków, jaka byłaby odpowiednia synteza na początek, jeśli ma również podstawowy sprzęt?
You can only be sure of yourself. Distrust everyone. Make sure you save your own skin; any true friend will betray you when the time comes. Make sure you save yourself; people will only save you if you both save each other. Either they save themselves, or you both save each other. No one would choose to save only you.
Cześć! Czy mógłbyś szczegółowo wyjaśnić, w jaki sposób osiągnąłeś swój obecny sukces, w tym każdy krok i drobny szczegół, abyśmy mogli podążać tą samą ścieżką?
Czy wolisz metodę "online"? Czy może bardziej styl "z buta"? Dorastałem z ludźmi ze starej szkoły, więc jestem naprawdę ciekawy, jak preferujesz dystrybucję produktu.
Och, na pewno; bag bois nie jest już tak szanowanym zawodem jak kiedyś. Po prostu lubię chaos IG? Moim głównym celem jest sprawdzenie, czy połączenie tych dwóch rzeczy jest w ogóle możliwe.
Hey, bro.
Since you're a successful purveyor of controlled substances, would you add my mushrooms to your inventory? I suck at dealing with muthafuckas myself, and you are so...social I guess.
Would you like to smoke some.hash?