Defendant found to be a scammer Scam deal with spanapa

Status
Not open for further replies.

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
115
Ten temat był już poruszany tydzień temu, ale wtedy @spanara przyszedł do oddziału z odpowiedzią, więc najwyraźniej wątek został usunięty przez administratora.

Ten tydzień minął ponownie bez żadnego rezultatu: i nie ma sensu czekać od sprzedawcy poza wyraźnym i bezpośrednim zwrotem pieniędzy.

To nie była pierwsza transakcja, a pierwsza transakcja była nawet w porządku. Więc przeniosłem krypto bez wahania 14.04.23.
Ale to obecne zamówienie nie zostało wysłane w ciągu dwóch tygodni, więc przyszedłem tutaj na forum. Następnie, gdy tylko opublikowałem sprawę, otrzymałem od sprzedawcy odpowiedź z pustym numerem śledzenia i standardowym "blahblahblah-be-calm-sending right-now".
Czy mam zwrócić uwagę na fakt, że przesyłka z tym numerem śledzenia nigdy nie została wysłana? Oczywiście, że nie została(((
A niech to! W ciągu ostatniego tygodnia otrzymałem szereg odpowiedzi ze standardowym "jutro", kontynuując do punktu, w którym nie ma potrzeby wysyłki. Fakt ten został wskazany sprzedawcy i otrzymano obietnicę zwrotu pieniędzy. Czy mam zwrócić uwagę na fakt, że pieniądze nie zostały zwrócone? Nie zostały (((

Do administratora. Kopia wiadomości e-mail z dokładnymi szczegółami w PM na żądanie. Proszę nie zamykaj tematu, dopóki nie zostanie rozwiązany.
ESh5DJNO1P PBmVZfFQNn

Latin King

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
nie wygląda to dobrze @spanapa po prostu zwróć mu pieniądze

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
115
Nie słyszałem nic od @spanara. Ani towarów, ani zwrotu pieniędzy.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
158
Wiesz, co ludzie powiedzą: Dlaczego nie użyłeś escrow?

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
115
Zadaję sobie to samo pytanie. hahaha.
Prawdopodobnie dlatego, że nie była to pierwsza transakcja i chcę być dobrą osobą i ułatwić to sprzedającemu.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
612
Tylko Escrow, przepraszam za to.

Co za pech, że @spanara się z tego wycofał, co za szkoda - ten sprzedawca miał potencjał do rozwoju.

Status
Not open for further replies.
  • If you charge someone with scam, you must provide proofs!
    Unsubstantiated accusations will not pass moderation! Inconclusive evidences also will not be accepted.