To jest synteza, którą chciałem naśladować. Właśnie zamówiłem 500g tryptaminy, więc powinienem mieć kilka dobrych okazji do porażki!!! Haha
Chociaż oczywiście tego nie chcę, można się z tego więcej nauczyć....
Czy sam śledziłeś ten Reddit?
Spowolniłem również syntezator Hamiltona - a przynajmniej szalonego trójokiego chemika, z którym przeprowadzał wywiad podczas tworzenia n,n-DMT.
Niektórzy mówili, że to nie jest poprawne - słuchałem tego podcastu, o którym mówiła osoba w komentarzach, ale nie pamiętam, który to jest! Czy jest to podcast o odkrywaniu istot na DMT, który jest dość aktualny?
Jestem pewien, że co najmniej jedna osoba zrobiła to tutaj - właściwie nie zamierzam produkować tego tak dużo. Wolałbym raczej robić inne rzeczy z tryptaminą, ponieważ wciąż istnieją podstawowe tryptaminy, których nie próbowałem - i w zasadzie dlatego założyłem swoje laboratorium (chłopcze, to było / jest O WIELE droższe niż ekstrakcja DMT!!!) Kupiłbym też mniej tryptaminy, ale szczerze mówiąc, kiedy koszt wysyłki jest taki sam jak koszt zakupu, staje się to śmieszne, więc jeśli ktoś chce wypróbować ten syntezator, niech do mnie krzyknie, a ja mogę wysłać ci trochę tryptaminy. Albo sprzedać 50g lub cokolwiek innego.
Jestem chemikiem DLA SIEBIE. NIE SPRZEDAJĘ NARKOTYKÓW - chciałem to tylko wyjaśnić... jeszcze nie ha nah jk. Byłem tam, zrobiłem to, uzależniłem się...