utknąłem z problemem. Mój znajomy przekazał mi sporo litrów czegoś, co miało być olejem bez mety. Poszedłem dalej. Użyłem gazu, aby zmienić go w hcl, a po krystalizacji wyschnął w kropkach i miał woskowy wygląd. Zapach i smak są w porządku, ale brak wpływu lub bardzo niewielki wpływ.
Druga próba destylacji, obniżenie ph za pomocą hcl, ponowna krystalizacja z tym samym rezultatem.
Ma większość tych samych cech, co wysokiej jakości metamfetamina. Po destylacji olej jest krystalicznie czysty, zapach jest słodki i aromatyczny, potrzeba sporo kwasu, aby zamienić go w hcl, ale po wysuszeniu efekt końcowy to małe kółka i woskowaty wygląd, bez kryształów.
Uważam, że jest to L-metamina, a nie D-metamina. Czy ktoś ma jakieś pomysły?
Druga próba destylacji, obniżenie ph za pomocą hcl, ponowna krystalizacja z tym samym rezultatem.
Ma większość tych samych cech, co wysokiej jakości metamfetamina. Po destylacji olej jest krystalicznie czysty, zapach jest słodki i aromatyczny, potrzeba sporo kwasu, aby zamienić go w hcl, ale po wysuszeniu efekt końcowy to małe kółka i woskowaty wygląd, bez kryształów.
Uważam, że jest to L-metamina, a nie D-metamina. Czy ktoś ma jakieś pomysły?