- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 3
Aceasta este o metodă de cristalizare ridicolă. Metanolul și acetona anhidră produc cristale transparente frumoase, iar dacă se utilizează și puțină IPA pentru dizolvare, vă puteți aștepta la cristale cu adevărat uimitoare. O spălare cu acetonă anhidră rece este o practică bună și, de asemenea, ajută la precipitarea mai multor cristale din lichidul-mamă.
Timpul până la fum poate fi de 1-24 de ore, mai devreme dacă adăugați mai multă acetonă. Totuși, nu am avut niciodată o licoare-mamă de această culoare, pare a fi o preparare și o extracție dură!
Timpul până la fum poate fi de 1-24 de ore, mai devreme dacă adăugați mai multă acetonă. Totuși, nu am avut niciodată o licoare-mamă de această culoare, pare a fi o preparare și o extracție dură!
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 2
Nu am avut niciodată o licoare maternă de culoarea asta, totuși, arată ca un bucătar & extracție dură!
Poate că nu v-ați expus niciodată marfa la căldură pentru o perioadă lungă de timp, așa cum face autorul. Cu toate acestea, este un pas important pentru a elimina resturile de cetonă.
Poate că nu v-ați expus niciodată marfa la căldură pentru o perioadă lungă de timp, așa cum face autorul. Cu toate acestea, este un pas important pentru a elimina resturile de cetonă.