- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,215
- Deals
- 1
Cred că monikerul "nu cumpărați de la mine" este redundant și descurajant. Oricine cumpără de pe acest site ar fi trebuit să citească regulile și acestea afirmă destul de clar că vânzătorii și producătorii sunt vânzătorii aprobați, astfel încât oricine nu afișează o plăcuță care indică una dintre acestea nu este aprobat de site pentru a vinde.
Mă simt ca și cum mi s-a dat pălăria de măgar și m-am așezat în colț preventiv.
Mă simt ca și cum mi s-a dat pălăria de măgar și m-am așezat în colț preventiv.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 3,051
- Deals
- 1
Subestimați credulitatea și prostia oamenilor. Vrem să protejăm astfel de oameni de orice fel de escrocherie aici.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 297
Nu există nicio problemă cu mesajul, dar formularea este cu siguranță una nefericită, pentru persoanele sensibile* acest lucru poate suna oarecum dezonorant. De asemenea, toată experiența arată că astfel de lucruri nu descurajează pe nimeni cu intenții rele, ci tind să îi irite pe cei onești.
*persoane sensibile sunt jumătate din Asia și toată Polonia
*persoane sensibile sunt jumătate din Asia și toată Polonia
- Reaction score
- 32
Îmi place faptul că vi se dă un statut de titlu de a nu cumpăra de la mine, arată clar cine sunt vânzătorii și producătorii. Orice tranzacție efectuată cu o persoană care are titlul "Nu cumpărați de la mine" este în mod clar pe propriul risc și încredere.
În plus, mă uit dincolo de asta, la cât timp o persoană are contul său. Este rezident sau membru, apoi ce activitate are pe aici. Natura deschisă a profilurilor de aici, care permite vizualizarea acestor informații, poate ajuta la încrederea într-o persoană. După părerea mea, suntem cu toții niște străini prietenoși.
Apoi, există aspectul de chimie, oamenii cu puțină sau fără experiență ar fi complet umiliți pe alte site-uri. Doar pentru că au pus întrebări dincolo de abilitățile lor, aici este mult mai iertător și despre siguranță, educație și nu ostracizarea unei persoane care pune întrebări.
În plus, mă uit dincolo de asta, la cât timp o persoană are contul său. Este rezident sau membru, apoi ce activitate are pe aici. Natura deschisă a profilurilor de aici, care permite vizualizarea acestor informații, poate ajuta la încrederea într-o persoană. După părerea mea, suntem cu toții niște străini prietenoși.
Apoi, există aspectul de chimie, oamenii cu puțină sau fără experiență ar fi complet umiliți pe alte site-uri. Doar pentru că au pus întrebări dincolo de abilitățile lor, aici este mult mai iertător și despre siguranță, educație și nu ostracizarea unei persoane care pune întrebări.