Sinteza de cocaină prezentată aici nu merită foarte mult.
Prețul pentru ceai poate fi în jur de 70EUR/Kg, iar prețul pentru levănțică 38EUR/Kg.
Conform acestei sinteze, ar fi nevoie de aproximativ 210 kg de ceai pentru a realiza această sinteză, ceea ce ar duce costul doar al ceaiului la 14 700 EUR pentru 1 kg de cocaină.
În ceea ce privește levănțica, se spune că sunt necesare între 750 și 1 000 kg de levănțică pentru a sintetiza 1 kg de cocaină pură, ceea ce ar ridica prețul la 28 500 - 38 000 EUR numai pentru levănțica necesară pentru 1 kg de cocaină.
Pentru referință: Fermele din America de Sud primesc între 0,5 și 3 EUR pentru 1 kg de frunze, în funcție de modul în care sunt uscate înainte de vânzare (prețuri mici pentru frunzele neuscate, prețuri mai mari pentru frunzele uscate la aer). Prețul pentru frunze/ceai ar trebui redus cu mult pentru ca această sinteză să poată fi utilizată în scopuri comerciale. Dacă reușiți să găsiți un furnizor bun de frunze/ceai de cocaină, ar putea merita să încercați, altfel nu prea.
Indiferent, este totuși o sinteză interesantă și aș putea să o fac, deoarece îmi place cocaina și mi-ar plăcea să încerc să o fac pe a mea... dar nu pentru uz comercial