Question Dextroamfetamina

oon1

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Cum extrag amfetamina din comprimatele de dexteoampetamină și o concentrez?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
66
Bună ziua, depinde de tipul de pilule diferite pilule au diferiți lianți și ingrediente inactive, în zilele noastre se folosesc o mulțime de lianți care sunt intenționat greu de separat. Dextroamfetamina poate fi de obicei extrasă prin zdrobirea pastilelor și dizolvarea lor într-un solvent polar precum Acetona, DCM, DMFO, etc. Apoi se vor forma două straturi, iar dextroamfetamina se va afla în stratul acvatic, care trebuie separat cu ajutorul unei pâlnii de separare sau al unui lighean pentru curcan, spălați stratul organic de 2-3 ori, apoi puneți-l într-un vas mare de evaporare, iar solventul ar trebui să se evapore și precipitatul se va forma pe fundul vasului.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Se dizolvă pastilele în apă DI sau distilată. 10 ml pentru fiecare 100 mg. Agitați-le de câteva ori, asigurându-vă că toate sunt zdrobite cât mai fin posibil. Filtrați solidele (umeziți mai întâi filtrul). Amph se află în apă. Faceți o extracție acido-bazică pentru a-l extrage. Utilizați cantități minime de solvenți, cu excepția cazului în care aveți o cantitate mare de pastile. Există aici instrucțiuni pentru purificarea amfetaminei prin ABE. Urmați-le în mare parte. Nu veți obține niciodată un produs pur doar spălând pastilele cu solvenți.

oon1

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
MULȚUMESC! O mulțime de oameni mi-au spus să o spăl doar cu solvenți și să o evapor și am făcut-o, dar așa cum ați spus, nu am obținut produsul pur pe care îl caut. Am o pungă de 10 kg de tablete portocalii de 10 mg. Pot să o măresc fără a afecta puritatea? Va funcționa orice solvent? Vreo recomandare? Vă mulțumesc încă o dată pentru timpul acordat răspunsului dumneavoastră.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Câteva lucruri de reținut:
Este nevoie de 100 de pastile de 10 mg pentru a extrage un maxim de 1 g de amfetamină.
Acestea fiind spuse, odată ce ați filtrat masa de pastile din apă, nu este o idee rea să lăsați o mare parte din apă să se evapore înainte de a începe ABE. Apa de ionizată face cea mai bună treabă. Asigurați-vă că solventul dvs. de extracție este anhidru. Veți dori să lucrați cu volume mici, deoarece randamentele sunt mici. Așadar, trebuie să folosiți sticlărie mică.
Atunci când sărați, asigurați-vă că acidul este foarte aproape de puritate. Diluați-l cu 1/10 acetonă (anhidră) sau IPA. Am obținut rezultate mai bune amestecând IPA și acetonă cu acidul, deoarece durează mai mult înainte de apariția nuanței galbene. Treceți încet, picătură cu picătură, la soluția acidă, amestecând constant și verificând PH-ul. Cel mai bine este să vă opriți în jurul valorii de 6-7 atunci când lucrați cu volume mici, deoarece o puteți supraaciza rapid. Dacă nu vă simțiți confortabil să sărați în acest fel, puteți face o extracție L/L din solvent folosind apă de ionizată sau apă distilată. Dacă aveți nevoie de instrucțiuni în acest sens, dați-mi de știre. De asemenea, dacă nu filtrați în vid, asigurați-vă că orice lichid pe care urmează să îl treceți prin filtru trebuie să fie umed cu același lichid (dar nu din lichidul de reacție) înainte de a-l turna, altfel ați putea pierde randamentele. Sper că totul va fi bine pentru dvs.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Da, puteți crește... atunci când reduceți cantitatea de apă la 7 ml la 100 mg. Am folosit DCM sau eter pentru a extrage baza liberă. Dacă utilizați DCM, nu uitați să colectați totuși nivelul inferior.