- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 386
aluminiul nu ar face-o mai suspectă? atunci este evident că ascunzi ceva. dar nu aș ști, nu am mai trimis droguri prin poștă până acum.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 28
Mulți oameni spun că aluminiul ajută la blocarea razelor X, dar eu cred că este un mit
Plumbul ajută la blocarea razelor X datorită densității sale de 11 400 kg/m³, dar aluminiul are doar 2700 kg/m³, deci cred că este inutil
este bun doar pentru învelirea drogurilor
Plumbul ajută la blocarea razelor X datorită densității sale de 11 400 kg/m³, dar aluminiul are doar 2700 kg/m³, deci cred că este inutil
este bun doar pentru învelirea drogurilor
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 46
- Deals
- 12
prostii! folia de aluminiu nu blochează razele X.
drogul tău este o grămadă de molecule organice. organicul arată diferit de metal la razele X, și se poate distinge.
dacă vrei să blochezi razele X, trebuie să-ți scufunzi drogul în înverșunarea organică similară pentru a părea ceva inocent. dar în acest punct mă opresc pentru că nu sunt dispus să-mi dezvălui propriile metode stealth.
drogul tău este o grămadă de molecule organice. organicul arată diferit de metal la razele X, și se poate distinge.
dacă vrei să blochezi razele X, trebuie să-ți scufunzi drogul în înverșunarea organică similară pentru a părea ceva inocent. dar în acest punct mă opresc pentru că nu sunt dispus să-mi dezvălui propriile metode stealth.