Buna și vechea ștampilă cu elefanți. Dr au fost frumoase elefanți și delfini peruvian un timp înapoi. În contrast, această imagine strigă NEP. Nici să nu credeți că este o lucrare de sistem ci o cărămidă care trebuia amestecată. Așa arată luciul. Probabil amestecată cu proca sau tetra. În afară de asta puteți vedea că marginile sunt încă pe ea. Hârtia de filtru medie tocmai a fost scoasă.
Oh, da, poate că acest lucru ar putea fi încă un loc de muncă de sistem, dar cred că cine a pus cărămida în uscător pentru mult prea mult timp fără protecție separată de hârtia de filtru
If you leave out to dry the brick tends to turn yellow. Its good to cover it. We use plastic over here but i wanto to try vacuum oven pressed between aluminum foil and see if the shine on top is better
Ați cristalizat vreodată singuri o bază bună? Deci, mai întâi "prăjiți" și baza dvs. în hexan etc. și apoi dizolvați-o în solvenții dvs. etc etc etc etc
Ai luciu , textură totul, dar luciu este să zicem 1 întreg, și nu o minge disco de perle. Ei aruncă ceva în plus pentru acel efect de perlă, ce anume nu știu
Apropo, cărămida elefant a fost o lucrare de bază? Pentru că îmi pot imagina că și cărămida coroanei a fost o lucrare de bază, dar arată bine. Ce nu a mers bine la acest elefant?
Ca hârtie, folosesc diferite tipuri de hârtie creponată pe care o acopăr cu folie din care am, de asemenea, diferite grosimi. Depinde într-adevăr de ceea ce dorește clientul și de ce fel de comerț este...
Italiană printre altele, dar și altele, nu pot găsi imaginea așa că va căuta eveb mâine. De asemenea, nu sunt preocupat de partea de sus a blocului, la ștampilă, dar mai mult dacă este rupt, atunci strălucirea nu este doar dreapta
Hmm, poate că este vorba de procesul dumneavoastră. Deși nu prea știu la ce diferență te referi. Presați coca imediat după ce o filtrați cu cârpa de solvent? Sau o introduci mai întâi în cuptorul cu microunde și apoi o presezi. Există atât de mulți factori care pot juca un rol în ceea ce privește strălucirea, dar cred că și tu știi asta
L-am luat la fața locului și l-am spălat în acetonă distilată. Are un luciu plăcut și neted. Nu sclipește pete, dar cum ar fi whitewashed aluminumtismprobabil are unele acid boric în ea încă, dar în primul rândnthe luciu este potrivit pentru chestii de calitate. În formă pură cocaina este un cristal puteți vedea o parte din acest lucru este tranluscent. Este uscată
Are these results from base that has been turned to hcl or are they from hcl powder. Because if you got this look from cocaine hcl powder WOW! I would require your teachings!