Acesta este eșantionul pe care l-am primit de la cei de la BB. 2g de 4mmc sau "cat". Îmi pare rău că nu am făcut o poză mai bună în afara pungii. Era în mare parte zdrobită și pulverizată, așa că nu prea era de văzut, dar oricum, droguri gratuite, așa că nu mă plâng aici
. Recunosc mirosul... da... acel miros distinct... și gustul! Acest lucru este mai mult sau mai puțin ceea ce a fost în jur ca "molly" în zona mea în jurul valorii de ~ 10 sau cam asa ceva ani în urmă. A fost capabil să treacă drept MDMA sau un analog din cauza efectului de "rostogolire" pe care îl dă.
Am trecut direct la subiect și am administrat o perfuzie de 0,3 sau cam așa ceva... și da... asta e chestia. Pentru cei care nu știu, este un fel de amfetamină psihedelică, este cel mai bun mod în care o pot descrie. Este un stimulent foarte euforic, la o doză suficient de mare obții efecte vizuale. Folosit intravenos, este un high destul de intens, de la ~.25g în sus ar trebui să vedeți distorsiuni vizuale (în funcție de greutate, eu am aproximativ 180lbs.) Obțineți o euforie intensă pentru aproximativ 30 de minute, apoi începe să scadă și sunteți drogat pentru încă aproximativ o oră. Este diferită de alte stimulente precum cocaina sau dexamfetamina, deoarece îți oferă acea senzație caracteristică de "rostogolire". Este greu de explicat - este extrem de stimulantă, dar în același timp aproape că te simți sedat sau relaxat... dar pur și simplu te antrenează. Te face să te simți cam "amețit", dar nu la fel ca un atac de heroină.
Am împărțit restul cu câțiva prieteni și le-am cerut părerea... și ei au luat-o prin perfuzie, cam aceeași cantitate ca mine. Nu au avut prea multe de spus în afară de "Le-a plăcut și a fost bună... și dacă mai aveam sau dacă mai puteam face rost". Speram la ceva un pic mai mult, dar nu te poți aștepta la rapoarte de călătorie atât de elocvente de la dependenții de stradă.
I-am dat unei alte prietene un .8 să se parașuteze (să-l mănânce). Și ei i-a plăcut foarte mult. A spus că a fost drogată ca naiba timp de aproximativ 3 ore, apoi a scăzut pentru încă 2 și a revenit la normal după aproximativ 6 ore de la dozare. De asemenea, a vrut să știe cât de repede am putut obține mai mult. Deci, să fie cunoscut, acest eșantion a fost bine primit și va fi ratat, deoarece există o cerere bună, dar nu există aprovizionare.
Vreo veste despre acele kituri de sintetizatoare promoționale? :B
Mulțumesc tuturor celor de la BB - administratorilor, personalului, tuturor utilizatorilor. Toți cei care au făcut acest lucru posibil. Acest lucru a fost foarte cool și ceva ce nu vezi ... ca niciodată?
Cine dă mostre gratuite și nu se așteaptă să primească nimic în schimb? Foarte grozav... mulțumesc din nou.