Prieteni... PACHETUL MEU A ATERIZAT!!! Frumos, minunat 4MMC din Germania. Vreau să le mulțumesc prietenilor mei străini pentru patronajul de care au dat dovadă trimițându-mi asta. Mi s-a strâns un pic fundul când am văzut că a fost reținut în vamă pentru un minut, dar nu a fost nevoie să vă faceți griji. Ambalajul a fost foarte profesionist, niciun câine nu a mirosit acest lucru, și este STINKY așa că sunt foarte impresionat.
Am fost odată ca tine, uitându-mă cu gelozie cum alții își primeau produsul, dar NU MAI! și lasă-mă să te asigur, dacă ceri un "medicament gratuit" aici, nu vei fi dezamăgit! Îl veți obține, răbdarea este grea, dar merită!
Acest lucru are într-adevăr nevoie de o banană pentru scară lol Voi rectifica asta data viitoare, dar este de aproximativ 2,5 grame și acest lucru este după ce am zdrobit două pietre destul de mari!
Mi-am luat un nas bun și am mers la o plimbare minunată în natură, m-am simțit ca și cum aș fi plutit tot drumul
Stând aici cu un buzz foarte bun merge și doar cu speranța că atunci când încep să gătesc produsul meu este chiar jumătate la fel de bun! De asemenea, o situație serendipitous mare având în vedere că 4MMC este ceea ce voi începe cu!
Mulțumesc din nou întregii echipe pentru acest
@Glitchy, aceasta este cu adevărat următoarea generație a pieței de substanțe și de acum înainte voi spune întotdeauna că BB este singurul site care contează cu adevărat pe Dark Web. Este foarte frustrant că trebuie să ne simțim cu toții ca niște infractori când aceste substanțe ajută atât de mulți oameni în atât de multe feluri.
Datorită acestui site, voi răspândi și eu "iubirea" în curând. Acest site este cu adevărat un instrument de învățare și o resursă uimitoare.
Îi mulțumesc zeilor / zeițelor că am găsit BB!!!
(este doar un bonus uimitor că Breaking Bad se întâmplă să fie serialul meu preferat din toate timpurile lol)
P.S. și amintiți-vă copii: folosiți întotdeauna un program precum ImageOptim pentru a elimina metadatele din fotografiile dvs. înainte de a le încărca! (asta avea exact lat / long nenorocit pe ea! Cred că vă rog să-mi spuneți dacă sunteți cumva încă posibilitatea de a vedea că info thaaanks
)