- Reaction score
- 20
Kerberos
Piața bine făcută. Hell yes.
Bună dimineața prieteni, vă doresc tuturor o zi minunată în frumoasa noastră lume subterană.
Ne-am gândit mult dacă să aducem sau nu Kerberos la viață.
Motivul este că dacă dăm viață unui proiect, acesta este făcut corect: Fără compromisuri și cu responsabilitatea necesară.
Și când am văzut o piață dispărută după alta (și mai ales prin Exit-Scams) am decis să o facem.
Kerberos Marketplace a fost creată sub premisa de a rămâne pentru totdeauna. Ne-am dorit o piață mare și corectă.
Vânzătorii pot construi o prezență durabilă pentru afacerea lor, care poate crește și înflori fără griji.
Această piață a fost concepută pentru a rămâne, nu pentru a dispărea ca toate celelalte după 1 sau 2 ani.
În opinia noastră, este destul de nasol să creezi o piață și apoi, tocmai când a fost înființată, să faci un Exit-Scam sau să te retragi.
Mai ales după ce vânzătorii tocmai și-au construit magazinul cu multă muncă și efort și și-au construit reputația necesară, iar clienții au găsit un loc de încredere pentru a-și achiziționa produsele preferate.
Ni s-a întâmplat personal - atât ca vânzători, cât și ca clienți, cum ar fi: Ce naiba!???
În plus, am monitorizat foarte îndeaproape piețele în ultimii ani și rareori - dacă ceva - s-a îmbunătățit în ceea ce privește calitatea piețelor.
Întotdeauna a fost doar o altă piață sau a încercat să aducă înapoi o nouă versiune a unei legende vechi.
Dar în cele din urmă toate au dispărut după un timp relativ scurt.
De aceea am decis în cele din urmă să creăm ceva nou, care nu a mai fost făcut niciodată în această formă.
Indiferent dacă sunteți un furnizor sau un client - fiecare membru va simți foarte repede diferența.
Datorită dezvoltării constante a Onion Network și a altor tehnologii, astăzi este posibil să creăm o piață care poate dura mulți ani.
Ne-am concentrat pe siguranță și securitate și nu am făcut compromisuri, inclusiv criptarea multistrat și Kerberos Guardian cu Strike-System integrat.
Orice s-ar întâmpla, vom oferi tot ceea ce este necesar pentru ca Kerberos să rămână pentru totdeauna.
De asemenea, am vrut să profităm de ocazie pentru a face ceva bun cu acest proiect. Acesta este motivul pentru care susținem Heifer International.
Furnizorii și clienții pot participa și pot face și ei ceva bun, făcând lumea noastră mai bună și ajutând la transformarea foametei și sărăciei în speranță și educație.
Participarea este complet voluntară.
Caracteristici principale:
Administrația:
Specific furnizorului:
Specific clienților:
Program de afiliere:
Kerberos Marketplace Oglinzi:
MIRROR ECHO: kerberosemtkeqh7pznmv3negqhudxk5po3awdazx5fqgizttr6xeiid.onion
MIRROR FOXTROT: kerberosfwjuirbckcfspamq3wv3nfk6blusvabbtnsatiezm2uyfzid.onion
MIRROR GOLF: kerberosgzhuw5oagmbzjecz5m3c2bmpg3mns6ty7ofwwk67kviswkad.onion
MIRROR HOTEL: kerberoshz5i6au475yf63msi2llgxxf4obr4hvjq7hdmphec4t2j7ad.onion
MIRROR KILO: access.kerberos.market
MIRROR PAPA - I2P: kmuxk7gi5qlmjtvvpldagyudlll2boy7hz6tfyhxzghp5uvlcjzq.b32.i2p
MIRROR ALPHA: kerberosazmnfrjinmftp3im3cr7hw4nxbavm4ngofn64g24be7h3kqd.onion
MIRROR BRAVO: kerberosbkts3ulupqzjoxxo6xkwp4tllf36v5a3kbeemkwfw263y3ad.onion
MIRROR CHARLIE: kerberoscwus5qit6l32wmg3hz6j3zverf33moas3wjcgaatchililqd.onion
MIRROR DELTA: kerberosdkgfsepwkotclwpuc4iviucasicwgssv6zgcw3d5xa3tdwad.onion
Am fi foarte încântați dacă v-ați alătura familiei noastre infernale. Doar aruncați o privire și dați-ne o șansă, veți simți diferența!
Știu, suntem noi și masa de oferte nu este încă bine pusă, dar asta se va schimba.
Suntem încă în creștere și vom rămâne pentru totdeauna. La naiba, da.
După cum probabil unii știu, Lucifer nu poate minți.
Eu sunt Lucifer și noi suntem Kerberos.
Fiți fideli nouă și noi nu vă vom fi niciodată necredincioși. La naiba, da.
Piața bine făcută. Hell yes.
Bună dimineața prieteni, vă doresc tuturor o zi minunată în frumoasa noastră lume subterană.
Ne-am gândit mult dacă să aducem sau nu Kerberos la viață.
Motivul este că dacă dăm viață unui proiect, acesta este făcut corect: Fără compromisuri și cu responsabilitatea necesară.
Și când am văzut o piață dispărută după alta (și mai ales prin Exit-Scams) am decis să o facem.
Kerberos Marketplace a fost creată sub premisa de a rămâne pentru totdeauna. Ne-am dorit o piață mare și corectă.
Vânzătorii pot construi o prezență durabilă pentru afacerea lor, care poate crește și înflori fără griji.
Această piață a fost concepută pentru a rămâne, nu pentru a dispărea ca toate celelalte după 1 sau 2 ani.
În opinia noastră, este destul de nasol să creezi o piață și apoi, tocmai când a fost înființată, să faci un Exit-Scam sau să te retragi.
Mai ales după ce vânzătorii tocmai și-au construit magazinul cu multă muncă și efort și și-au construit reputația necesară, iar clienții au găsit un loc de încredere pentru a-și achiziționa produsele preferate.
Ni s-a întâmplat personal - atât ca vânzători, cât și ca clienți, cum ar fi: Ce naiba!???
În plus, am monitorizat foarte îndeaproape piețele în ultimii ani și rareori - dacă ceva - s-a îmbunătățit în ceea ce privește calitatea piețelor.
Întotdeauna a fost doar o altă piață sau a încercat să aducă înapoi o nouă versiune a unei legende vechi.
Dar în cele din urmă toate au dispărut după un timp relativ scurt.
De aceea am decis în cele din urmă să creăm ceva nou, care nu a mai fost făcut niciodată în această formă.
Indiferent dacă sunteți un furnizor sau un client - fiecare membru va simți foarte repede diferența.
Datorită dezvoltării constante a Onion Network și a altor tehnologii, astăzi este posibil să creăm o piață care poate dura mulți ani.
Ne-am concentrat pe siguranță și securitate și nu am făcut compromisuri, inclusiv criptarea multistrat și Kerberos Guardian cu Strike-System integrat.
Orice s-ar întâmpla, vom oferi tot ceea ce este necesar pentru ca Kerberos să rămână pentru totdeauna.
De asemenea, am vrut să profităm de ocazie pentru a face ceva bun cu acest proiect. Acesta este motivul pentru care susținem Heifer International.
Furnizorii și clienții pot participa și pot face și ei ceva bun, făcând lumea noastră mai bună și ajutând la transformarea foametei și sărăciei în speranță și educație.
Participarea este complet voluntară.
Caracteristici principale:
- Kerberos este o piață descentralizată din prima zi de lansare și funcționează pe mai multe servere și sisteme de backup din întreaga lume.
Kerberos este prima și singura piață care operează servere și servicii rapide speciale multistrat criptate. - Mai mult, întreaga piață a fost creată de la zero și special dezvoltată timp de peste 2 ani înainte de lansare, doar în acest scop.
Fiecare linie este codată manual și nu utilizează scripturi străine care sunt publice și atacabile. - Kerberos funcționează conform principiului listei albe. Fiecare funcție a fost concepută pentru o securitate maximă.
În plus, Kerberos Guardian cu Strike-System integrat a fost creat pentru a garanta cel mai înalt nivel de securitate. - Puteți accesa Kerberos prin Tor (Onion Network), I2P și o adresă în oglindă Clearnet securizată.
- Piața este în continuă dezvoltare pentru îmbunătățiri și caracteristici noi, astfel încât să putem oferi membrilor noștri o piață bogată în caracteristici.
- Kerberos Cataclysm Protocol. Membrii noștri pot avea liniștea că fondurile lor, care sunt în prezent pe piață, vor fi accesibile pentru retragere înainte ca piața să se închidă după 26 de zile de expirare a unui canar.
- Un FAQ detaliat în care toate întrebările obișnuite primesc un răspuns înțelegător. În plus, un Centru de informații cu tutoriale utile.
- Kerberos nu percepe taxe pentru depuneri sau retrageri, în afară de taxa de rețea estimată curentă (miner) pentru retrageri.
- Criptomonede acceptate: Monero (XMR) și Bitcoion (BTC).
- Adresele de retragere vor fi validate pentru formatul corect, ceea ce face puțin probabil să introduceți accidental o adresă cripto incorectă și să vă pierdeți banii.
- Monede fiat acceptate: Dolarul australian (AUD), lira sterlină (GBP), dolarul canadian (CAD), euro (EUR), yenul japonez (JPY), francul elvețian (CHF) și dolarul american (USD).
- Datele sensibile vor fi eliminate automat din istoricul de achiziții și vânzări într-un anumit interval de timp, fără a lăsa urme.
- Funcție Auto-Feedback.
- Registru contabil profesional cu funcție de resetare.
- Kerberos utilizează captchas simple, dar extrem de sigure pentru DDoS 2-Factor Protection, înregistrarea pe piață și autentificarea. Nu mai mușcați niciodată tastatura după eșecuri captcha nesfârșite.
- Opțiunea de criptare PGP este disponibilă peste tot pe piață, fie prin Kerberos, fie de unul singur.
- Kerberos Mail automat cu parola încercată, dacă există o încercare de conectare cu o parolă greșită la contul dvs.
- Un suport prietenos și rapid pentru membri.
- Feedback istoric al furnizorilor de pe piețele vechi, pentru a evalua un furnizor rapid și fiabil.
- Un sistem de litigii imparțial și corect.
- Vizualizarea articolelor în categorii.
- Liste de articole promoționale. Vânzătorii pot crea liste de articole promoționale care pot fi achiziționate o singură dată de fiecare client.
- Toate caracteristicile obișnuite, cum ar fi securitatea 2FA, canarul etc. sunt incluse fără a spune.
Administrația:
- La Kerberos, membrul este încă rege, așa cum ar trebui să fie.
- Administrarea este mai mult decât ceva special, la fel ca o atingere de magie. Toate serverele și serviciile noastre sunt concepute pentru a detecta imediat orice tip de eroare și a informa Administrația. Puteți fi siguri că, dacă apare vreodată o eroare tehnică, Administrația a fost informată și rezolvă acest lucru.
- Același lucru este valabil și pentru asistența noastră pentru membri. Toate cererile de asistență sunt procesate într-un timp scurt, de obicei în doar câteva ore. În funcție de efort, uneori poate dura mai mult, dar încercăm să menținem aceste perioade cât mai scurte posibil.
Specific furnizorului:
- Kerberos oferă 3 tipuri de conturi de vânzător care se potrivesc pentru fiecare vânzător și afacere.
- Comisionul de pe piața furnizorilor este între 6% și 2%, în funcție de nivelul de reputație al furnizorului la verificare și scade la 2% odată cu creșterea reputației.
- Vânzătorii existenți cu reputația necesară pe alte piețe primesc un comision de piață mai mic pentru fiecare vânzare, care este între 5% și 3%, în funcție de nivelul de reputație clasificat la verificare și scade la 2% odată cu creșterea reputației.
- Conturile de vânzător verificate cu reputația necesară devin de încredere și primesc un nivel de reputație mai ridicat după verificare. Nivelul de reputație este ajustat pe baza unei medii a reputației și a feedback-ului pe piețele existente și istorice.
- Furnizorii pot dovedi acest lucru cu istoricul lor DarkNet Trust sau Recon sau cu profilurile lor actuale de pe alte piețe.
- Opțiunea Finalize Early (FE) poate fi disponibilă instantaneu pentru furnizorii verificați, conform evaluării noastre. Dacă nu este disponibilă instantaneu, timpul până la disponibilitate este mai scurt decât în cazul altor tipuri de conturi.
- Finalize Early FE-Discount ca opțiune (Escrow și FE) sau FE-Only. Toate opțiunile FE sunt cu sau fără opțiunea de ofertă procentuală.
- În plus față de URL-urile oglindă obișnuite ale pieței, un vânzător are acces la URL-uri oglindă speciale preferate și securizate, protejate prin autentificarea Onion.
- Plata va fi întotdeauna decontată în moneda fiat furnizată pentru articol și la cursul de schimb curent al criptomonedei.
- Toți membrii pot vizualiza prețul articolului în moneda lor fiat selectată, dar acest lucru este doar pentru informarea lor. Dacă vânzătorii creează un articol cu 100,00 USD, de exemplu, clientul plătește 100,00 USD, iar vânzătorul primește 100,00 USD, minus comisioane, desigur.
- Caracteristici suplimentare opționale speciale de listare.
- Nu există limite pentru listare.
- Posibilitate de până la 45000 de caractere pe descriere articol.
- Listarea articolelor duplicate cu un singur clic.
- Posibilitatea creării unui logo ASCII pentru profilul dvs. de vânzător.
- Furnizorii pot alege, de asemenea, între 1296 de pictograme Unicode colorate pentru etichetele articolelor, descrierea și profilul lor de furnizor. Simbolurile vor fi afișate în fiecare browser, inclusiv în browserul Tor, fără pătrate mici ca peste tot.
- Liste de ambalare generate automat de Kerberos, grafice sau text simplu.
- Funcția de răspuns al furnizorului pentru feedback-ul primit.
- Furnizorii au posibilitatea de a obține o rubrică personală de recenzii la The Hub pentru recenzii detaliate.
- Conturile furnizorilor sunt integrate cu profilul DarkNet Trust al furnizorilor.
- Modul vacanță.
- ... și multe altele.
Specific clienților:
- Depozite rapide. Depozitele vor fi verificate la fiecare 3 minute. Depozitele Monero vor fi creditate după 10 confirmări, depozitele Bitcon după 1 confirmare. Puteți vedea starea curentă a depunerii și confirmării.
- Comisionul pieței pentru clienți este de numai 2% pe achiziție.
- De ce există un comision de piață pentru clienți și nu doar pentru vânzători? Atât vânzătorii, cât și clienții beneficiază de utilizarea unei piețe decente. Împărțirea costurilor este echitabilă. Nu vedem niciun motiv pentru care o singură parte ar trebui să plătească singură pentru tot, indiferent de cât de mici sunt comisioanele noastre de piață.
- Serviciu escrow securizat.
- Clienții pot adăuga mai multe liste de articole la o comandă a aceluiași furnizor. Clienții pot selecta Escrow sau Finalize Early (FE) pentru fiecare articol din comandă separat, dacă vânzătorul oferă Finalize Early (FE).
Program de afiliere:
- Fiecare client primește linkul său personal de afiliat pe care îl poate distribui.
- Dacă un nou membru se înregistrează cu acest link de afiliat partajat, clientul va primi pentru fiecare achiziție sau vânzare 0,50% din prețul articolului și nu din comision ca pe toate celelalte piețe, și asta pentru totdeauna!
- Comisionul personal va fi plătit automat în portofelul clientului atunci când achiziția sau vânzarea este finalizată și, prin urmare, finalizată. Clientul va vedea câștigurile pentru fiecare achiziție sau vânzare finalizată în registrul său.
- Puteți doar să vă relaxați și să câștigați niște bani.
- Pur și simplu trimiteți un mesaj cu link-ul dvs. personal de afiliere vânzătorului dvs. preferat, prietenului sau oricui doriți pentru o invitație.
Kerberos Marketplace Oglinzi:
MIRROR ECHO: kerberosemtkeqh7pznmv3negqhudxk5po3awdazx5fqgizttr6xeiid.onion
MIRROR FOXTROT: kerberosfwjuirbckcfspamq3wv3nfk6blusvabbtnsatiezm2uyfzid.onion
MIRROR GOLF: kerberosgzhuw5oagmbzjecz5m3c2bmpg3mns6ty7ofwwk67kviswkad.onion
MIRROR HOTEL: kerberoshz5i6au475yf63msi2llgxxf4obr4hvjq7hdmphec4t2j7ad.onion
MIRROR KILO: access.kerberos.market
MIRROR PAPA - I2P: kmuxk7gi5qlmjtvvpldagyudlll2boy7hz6tfyhxzghp5uvlcjzq.b32.i2p
MIRROR ALPHA: kerberosazmnfrjinmftp3im3cr7hw4nxbavm4ngofn64g24be7h3kqd.onion
MIRROR BRAVO: kerberosbkts3ulupqzjoxxo6xkwp4tllf36v5a3kbeemkwfw263y3ad.onion
MIRROR CHARLIE: kerberoscwus5qit6l32wmg3hz6j3zverf33moas3wjcgaatchililqd.onion
MIRROR DELTA: kerberosdkgfsepwkotclwpuc4iviucasicwgssv6zgcw3d5xa3tdwad.onion
Am fi foarte încântați dacă v-ați alătura familiei noastre infernale. Doar aruncați o privire și dați-ne o șansă, veți simți diferența!
Știu, suntem noi și masa de oferte nu este încă bine pusă, dar asta se va schimba.
Suntem încă în creștere și vom rămâne pentru totdeauna. La naiba, da.
După cum probabil unii știu, Lucifer nu poate minți.
Eu sunt Lucifer și noi suntem Kerberos.
Fiți fideli nouă și noi nu vă vom fi niciodată necredincioși. La naiba, da.
Attachments
Last edited: