- Reaction score
- 30
Nu vreau să mă îmbogățesc și să fac bani, ci pentru căutarea cunoașterii. Intenționez doar să fac sinteze la scară mică pentru lucruri precum amfetamina, mdma, ghb, poate mefedrona și unele triptamine. Toate pentru uzul meu personal, astfel încât experimentele mele vor fi de dimensiuni experimentale reduse.
Voi încerca această sinteză inițial cu doar 5 g de P2NP:
bbgate.com
500 ml ar fi de ajuns? Ar trebui să iau sticlărie mai mare? Este 500ml prea mare? Ar trebui să merg mai jos? Îmi imaginez că voi face doar mici experimente de genul acesta, așa că nu încerc să exagerez cu paharele
Voi încerca această sinteză inițial cu doar 5 g de P2NP:
Sinteza amfetaminei la o singură oală din P2NP cu NaBH4/CuCl2 (la scara de 1 kg)
Schema reacției: Echipament și sticlărie: Reactor discontinuu de 50 L cu condensator de reflux, agitator superior și aparat de încălzire într-o instalație; Pâlnie de picurare; Pâlnie convențională; Termometru de laborator (până la 150 °С); Mai multe găleți pentru 10 și 20 L; Cilindru de măsurare pentru 1 L; Sursă de vid...

500 ml ar fi de ajuns? Ar trebui să iau sticlărie mai mare? Este 500ml prea mare? Ar trebui să merg mai jos? Îmi imaginez că voi face doar mici experimente de genul acesta, așa că nu încerc să exagerez cu paharele